Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

Brezplačna dostava

Ob nakupu nad 500 €

Ugodna ponudba

Garantirano najnižje cene

Kratek dobavni rok

Izdelke dostavimo v 2 do 4 tednih

Vzmetnice

V današnjem hitrem ritmu življenja je še kako pomembno, da spimo dovolj in da je spanec kar se da kakovosten. To pomeni, da se ne zbudimo z bolečino v hrbtu, vratu ali vretencih. Veliko ljudi se namreč pritožuje, da jih zjutraj, ko vstanejo iz postelje, boli celotno telo.

Izberite med našimi kakovostnimi vzmetnicami 90x200 in vzmetnicami 140x200.

Ergonomska vzmetnica

Da ne bi bilo tako, je pomembno, da je tudi ponoči med počitkom drža hrbtenice pravilna in da ta ostaja gibčna.
Pomembna je torej ergonomska vzmetnica, ki poleg pravilne drže zagotavlja in spodbuja podaljšanje hrbtenice med spanjem ter sproži koristno rehidracijo medvretenčnih ploščic, s tem pa ohranja hrbtenico zdravo.
Med spanjem se naša telo in duh pomlajujeta in obnavljata. To pa zato, ker hipofiza sprošča veliko količino rastnih hormonov, mišice se sprostijo, telesna temperatura se zniža.

Zdravo spanje

Spanje z ergonomsko ustrezno podporo oz. vzmetnico je nujno za preprečevanje neželenih učinkov zaradi nespečnosti.
Osebe, ki ne morejo spati, se namreč pritožujejo, da so nervozne, napete, razdražljive, predvsem pa je njihova koncentracija na delovnem mestu slaba.

Izbira vzmetnice 

Za dobro spanje pa je zelo pomembna izbira prave vzmetnice. Otroci, ki še rastejo, potrbeujejo manjšo posteljo in manjšo vzmetnico, zato je za otroško posteljo prava izbira vzmetnica 90x200. Vsi ostali, ki pa imate radi udobje med spanjem in veliko prostora, boste to zagotovo našli, v večji velikosti. Vaša popolna izbira je vzmetnica 140x200. Tako vzmetnica 90x200, kot vzmetnica 140x200 sta na voljo v naši spletni trgovini. Privoščite svojemu telesu in duši najboljši spanec!

 

Za več informacij o naši ponudbi vzmetnic nas lahko pokličete na 031/502-469 ali nam pišete na info@domize.si.

Pregledate vzmetnice na naši spletni trgovini 

ali v našem pdf katalogu:

Oglejte si ponudbo medicinskih vzmetnic >>