Barski stoli

Moderni barski stoli in barski stoli za gostinske lokale ponujajo odlične rešitve za sodobno opremljanje gospodinjstev in gostinskih lokalov. Pri nas najdete bogato ponudbo barskih stolov. Izbirate lahko med lesenimi barskimi stolikovinskimi barskimi stoliplastičnimi barskimi stoli, stoli z dvižnim mehanizmom in oblazinjenimi barskimi stoli. Celotno ponudbo si lahko ogledate v kategoriji stoli

Za več informacij o naši ponudbi barskih stolov nas lahko pokličete na 031/502-469 ali nam pišete na info@domize.si.

Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.

Barski stoli, pestra izbira

Barski stoli so lahko različnih oblik, barv in dimenzij. Bogata in raznolika kolekcija barskih stolov ponuja številne kombinacije barvnih odtenkov, materialov, oblik in dimenzij. Ponudite svojim gostom udobno sedenje v vašem domu.

 

Barski stoli za gostinske lokale

Odpirate nov gostinski lokal? Boste morda le nadomestili staro gostinsko opremo z novo? Pri nas so vam po ugodnih cenah na voljo številni barski stoli v različnih materialih: kovina, les ali plastika. Razmislite o stilu svojega lokala in izberite barske stole, ki se bodo lepo vključili v ambient. Če niste popolnoma prepričani, kateri barski stoli bi se podali v vaš lokal, vam lahko naši strokovnjaki pri odločitvi pomagajo. Stoli iz programa DoMize so nadvse udobni in funkcionalni.

 

Za več informacij o naši ponudbi barskih stolov nas lahko pokličete na 031/502-469 ali nam pišete na info@domize.si.