počivalniki

Fotelji in počivalniki za udobje doma

Naslonjači oziroma počivalniki vas bodo razvajali v pravem pomenu besede. Ne le, da so elegantnega dizajna in da se bodo odlično obnesli kamorkoli jih boste namestili, na njih boste doživeli tudi izjemno sprostitev. Počivalniki in fotelji so za ljudi, ki redko najdejo čas za razvajanje, kadar pa ga, ga radi maksimalno izkoristijo. Fotelji iz naše ponudbe zagotavljajo maksimalno udobje in kvaliteto. Na voljo so različni materiali, ki so zelo obstojni in vzdržljivi.

Počivalnik za sprostitev po službi

Ne glede na to, ali uživate v televizijski seriji ali iščete idealno mesto za popoldanski počitek, naši počivalniki ponujajo slog in udobje. Udobno se sprostite po napornem delu, dajte mislim prosto pot in uživajte v udobju, ki ga nudi fotelj počivalnik.

Izbirate lahko med fotelji različnih oblik in barv ter izberite tistega, ki se estetsko najbolj vklaplja v vašo dnevno sobo. Če ste nekdo, ki ima naporno službo in ste vedno v stresu, vam bo počivalnik domov po dolgem dnevu pomagal sprostiti duha in telo.

Prednosti foteljev in počivalnikov

Počivalniki so zelo elegantni kosi pohištva, izdelani iz visokokakovostnih materialov, z dolgo življenjsko dobo.
Ti elegantni kosi pohištva bodo prostoru dodali piko na i, hkrati pa ohranili estetiko prostora.
Ker je njihovo pozicioniranje mogoče manevrirati, lahko najdete svoj popoln sedalni položaj.
Omogočajo globoko sprostitev telesa in duha.

Naj bo to vaš kotiček v dnevni sobi.

Faktor udobja

Počivalniki ne nudijo le razkošja, temveč tudi izjemno udobje. Izboljšajo vašo držo in pomagajo, da se hrbet sprosti. Če delate od doma in imate dolg delovni čas, je počivalnik lahko idealen kraj za delo na prenosnem računalniku. Poleg tega izboljša vašo produktivnost, saj se med delom počutite sproščeno, tako da lahko preprosto nadaljujete s potekom dela.

Za več informacij o naši ponudbi počivalnikov in drugih kvalitetnih garnitur nas lahko pokličete na 031/502-469 ali nam pišete na info@domize.si.

     Politika piškotkov

    To spletno mesto uporablja piškotke.

    Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

    Kliknite za več informacij o piškotkih.