pisarniški stoli

Pisarniški stoli

Iščete nadvse udoben pisarniški stol? Potem ga boste zagotovo našli med našimi ergonomskimi pisarniškimi stoli.

Kvalitetni pisarniški stoli pripomorejo k večji učinkovitosti

Ker v službi večino časa presedimo, je pomembno, kje sedimo. Kvalitetni pisarniški stoli v vašem podjetju so ravno tako pomembni kot dober računalnik. 

Kakšen je dober pisarniški stol?

Dober pisarniški stol mora biti iz materiala, ki je kos vsem izzivom, ki jih prinaša vsakodnevno sedenje. Največkrat so pisarniški stoli izdelani iz mešanih materialov. Sedalo in naslonjalo sta oblazinjena, ročaji in ostali dodatki so plastični, podnožje pa je kovinsko. 

Les ali pa plastika ne bi zdržala obremenitve, zato mora biti podnožje iz masivnega materiala, kot je kovina.

Poleg tega, da mora biti pisarniški stol iz kvalitetnega materiala, so pomembne še tri stvari:

 • Da podpira naravno držo v vseh sedečih položajih
 • Da podpira gibanje
 • Da je prilagodljiv 

Različni pisarniški stoli za različne uporabnike

Pisarniški stol mora biti posebej prilagojen za vsakega uporabnika posebej. Nekdo, ki je velik 190 cm, ne more uporabljati enakega stola kot nekdo, ki je velik 160 cm. Sicer si lahko delita uporabo, vendar funkcionalnost ne bo enaka, poleg tega pa bo še hrbtenica trpela.

Prav tako mora biti pisarniški stol prilagojen glede na težo posameznika. Niso vsi pisarniški stoli enaki, zato zase izberite takega, ki se bo prilegal vaši postavi. 

Pomembno je, da si višino sedišča nastavite tako, da so ob sedenju stopala na tleh, stegno in goleno pa sta v pravokotnem položaju.

Ne pozabite tudi na različne dodatke, ki jih mora imeti stol. Pisarniški imajo po navadi dodatno naslonjalo za roke in za glavo. 

Naslonjalo za glavo je pomembno, ker razbremeni vratne vretence. Te pa so najbolj občutljive in hitro začutimo nelagodje, ki lahko vodi v hude bolečine.

Dober pisarniški stol pa je lahko tudi lep. Danes je na trgu veliko različnih dizajnov, tako, da so lahko pisarniški stoli lepo kombinirani z ostalo opremo v pisarni.

Na veliko stvari bodite pozorni, ko kupujete stol. Pisarniški mora biti res kvaliteten, če želite, da vam bo hrbtenica hvaležna. Najboljši so ergonomski stoli.

Kljub temu da imate v pisarni najboljši pisarniški stol, pa je pomembno, da se med sedečim delom večkrat razgibate. Le tako boste poskrbeli, da vaše telo ne bo zakrčeno in da ne bo hrbtenica trpela.

Pri nas so na voljo vrhunski ergonomski stoli, med katerimi najdete tudi direktorske stole in konferenčne stole, in ustrezajo še tako zahtevnim strankam. Izdelani so s posebno skrbjo za udobje in zdravo držo. Na tem področju ima naše družinsko podjetje več kot 62-letno tradicijo, zato se naši stoli odlikujejo po vrhunski kakovosti. Vsak pisarniški stol pri nas ima certifikat kakovosti ISO 9001 in 7-letno garancijo. Udobje, kot ga še ni bilo. Lahko se zgodi, da kar ne boste hoteli vstati z njega. Kljub temu pa ne pozabite, da po večurnem sedenju na pisarniškem stolu prija tudi sprehod v naravi.

Za več informacij o naši ponudbi pisarniških stolov nas lahko pokličete na 031/502-469 ali nam pišete na info@domize.si.

Ergonomski pisarniški stoli

Dober pisarniški stol je ergonomski pisarniški stol. Prepričajte se tudi vi.

Rešitev za dolgotrajno sedenje

Ergonomski pisarniški stoli so najboljša rešitev pri dolgotrajnem sedenju. Običajni pisarniški stoli lahko po predolgem pasivnem sedenju povzročajo bolečino v hrbtu ali križu, kar lahko sčasoma vodi v resnejše zdravstvene težave. Da bi se izognili tem nevšečnostim, smo v našem podjetju oblikovali in izdelali stole, ki omogočajo dolgotrajno sedenje z ustrezno oporo na kritičnih mestih. Ti stoli se prilagajajo glede na vašo specifično obliko telesa, njihov sedež pa se lahko prilagodi tudi po globini, višini ali nagibu. Vsak stol ima naslonjalo, ki se ga da nastaviti po višini, nagibu in obliki hrbta. Poleg tega imajo ergonomski pisarniški stoli tudi ledveno oporo.

Dodatki k udobju, ki jih prinaša naš pisarniški stol

K dodatnemu udobju in estetiki stola pripomorejo tudi nasloni za roke, ki spodbujajo k pravilni drži telesa med sedenjem. Novejši pisarniški stoli imajo tudi možnost mrežastega hrbtišča, kar daje vašemu hrbtu večjo zračnost in prilagodljivost.

Naslon za glavo je za višje osebe vsekakor nepogrešljivi sestavni del pisarniškega stola, prav tako bo visokim osebam ustrezal pomik sedišča.

Vsak model naših pisarniških stolov je dobavljiv z visokim ali nizkim naslonom, prav tako je pri vsakem modelu mogoče naročiti tudi konferenčne stole. Poskrbite za dodatno udobje med sedenjem, da bo delo opravljeno še bolj kakovostno.

Stol, pisarniški element, ki estetsko zaključi pisarno. Naši pisarniški stoli imajo certifikat kakovosti ISO 9001 in 7-letno garancijo.

Vabimo vas, da si ogledate tudi ponubo ostalih stolov.

   Politika piškotkov

  To spletno mesto uporablja piškotke.

  Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

  Kliknite za več informacij o piškotkih.