Zložljivi stoli

Če ste na tesnem s prostorom, so za vas najprimernejši leseni zložljivi stoli. Ko jih ne potrebujete, jih enostavno zložite in pospravite. Zložljivi stoli so večnamenski, primerni za različne priložnosti. Lahko jih postavite v jedilnico, prav tako so izredno praktični za uporabo na balkonu ali terasi. Zdaj lahko pozabite na skrb, kam boste posedli vse vaše goste, saj so vam pri nas na voljo raznovrstni zložljivi leseni stoli, ki že dolgo navdušujejo s svojo funkcionalnostjo. Če vam je všeč les, si oglejte tudi ostalo ponudbo Domize stolov.

Zložljivi stoli, ki jih dobite pri nas, so vam na voljo v številnih različicah, uporabni pa so tako za ljubitelje tradicije kot vse tiste, ki prisegajo na modernejši slog. Pri tako raznovrstni ponudbi lahko prav vsaka jedilnica, terasa, balkon ali vrt postane pravi mali raj, primeren za počitek, obedovanje ali klepet. Stoli so trpežni in imajo dolgo življenjsko dobo, hkrati pa so neverjetno praktični, saj jih preprosto zložite skupaj, in zavzemajo le malo prostora, pa naj bo to za mizo ali takrat, ko jih ne potrebujete.

Preverite našo ponudbo

Za več informacij o nači ponudbi zložljivih stolov nas lahko pokličete na 031/502-469 ali nam pišete na info@domize.si.

Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.

Tudi zložljivi stoli so lahko udobni

Če menite, da je zložljivost edina pozitivna lastnost zložljivega stola, se motite, saj so zložljivi stoli lahko neverjetno udobni! Zasnovani so tako, da nudijo kar najboljšo oporo, hkrati pa so trdni, stabilni in lepi na pogled. Imajo torej vse lastnosti običajnih stolov na štirih nogah, le da imajo še številne druge prednosti.

Zložljivi stoli, ki jih najdete pri nas, so lahko oblazinjeni in vam s tem nudijo udobnejše sedenje, imajo tudi naslonjala za hrbet, tako da se lahko brez skrbi naslonite nazaj, nekateri pa nudijo tudi oporo za roke – da bodo tudi te lahko spočite in sproščene. Strinjamo se – udobje je pomembno! Zato imamo stole, ki vam omogočajo res tisto najboljše.

Naravni materiali

Ogrodja naših zložljivih stolov so izdelana iz lesa, tradicionalnega naravnega materiala, ki ga človeštvo uporablja že tisočletja. Zaradi svojih lastnosti je les dandanes ponovno vse bolj cenjen, saj izhaja iz narave, diha, je lahek, a hkrati obstojen in trpežen, poleg tega pa daje prav posebne občutke topline in domačnosti – takšnih ne daje noben drug material. In ob vsem tem je les nepogrešljiv tudi z estetskega vidika. Poleg popolnoma lesenih zložljivih stolov imamo na voljo tudi oblazinjene in takšne s sedali ter naslonjali iz tkanine. Tkanina, ki diha in je zračna, na človeško telo deluje blagodejno, hkrati pa je lahko tudi čudovit dekorativni dodatek.

 

Zložite in pospravite

Stoli so nujen kos pohištva v prav vsakem domu, kakor so nepogrešljivi, pa pogosto zavzemajo tudi precej prostora. Sploh, kadar stolov ne uporabljate vsakodnevno ali pogosto. Zložljivi stoli pa imajo ravno to prednost – ko jih ne potrebujete, jih preprosto, hitro in brez težav zložite, pospravite v zaboj ali škatlo, nanje poveznite vrečo ali kaj drugega, potem pa jih zložite v omaro ali kamor koli drugam. Bistvo vsega namreč je, da zložljiv stol ne zavzema veliko prostora, kar pomeni, da ga lahko zložite tudi v prtljažnik avtomobila in odpeljete na oddih, na kratke razdalje pa tudi povsem preprosto prenašate, saj so lahki in tako res praktični za transport.

Izberite zložljiv stol po svojih željah

Zložljivi stoli so torej res praktični in vsestransko uporabni – kadar prirejate piknik ali zgolj želite popiti kavico na balkonu oziroma v objemu zelenega vrta. Ker je izbira velika, vam bomo seveda z veseljem svetovali, lahko pa si preberete tudi naše posebne nasvete, ki vam bodo morda v pomoč.

Zložljivi stoli, ki so vam na voljo pri nas, so res raznoliki. Zato lahko izbirate po mili volji, seveda pa je treba vnaprej premisliti, zakaj bi zložljive stole sploh potrebovali. Večerno posedanje na balkonu in hiter klepet s prijatelji je namreč nekaj drugega kot svečan dogodek ali stalno omizje v jedilnici. Na srečo sodobni zložljivi stoli niso več le kup lesenih palic, povezanih z vijaki, ampak veliko več. Dobite lahko takšnega, ki v ljudeh vzbuja pridih nekega drugega časa, ki je primeren za gala večerjo ali druženje na višjem nivoju. Torej ste lahko res brez skrbi, da bi izbrani stoli dajali vtis cenenega ali preveč preprostega.

Dobro izbrani zložljivi stoli lahko lepo zaokrožijo celoten ambient in o vas povedo prav posebno zgodbo. Ob nakupu zato premislite, kam jih boste postavili najpogosteje – če bo to travnata površina za hišo, bodo morda še najprimernejši povsem običajni stoli, če so namenjeni dnevni sobi, pa le pazite, da se bodo dobro podali preostali opremi. Skrbna izbira je tu res pomembna, saj le tako dosežete tisti pravi učinek, ki ga zložljiv stol lahko ponudi. Lahko je torej res zanimiv okras, ki pripomore k estetskemu videzu vašega doma in ga dvigne na višji nivo.

Naravna barva lesa je res lepa in nekateri prisegajo le nanjo. Spet drugi pa imajo radi izdelke v različnih barvah, vzorcih in barvnih kombinacijah. Ponudba zložljivih stolov seveda zajema stole različnih barv, tako da boste med izdelki zagotovo našli pravega zase. Poleg tega se les lahko čudovita kombinira z barvno tkanino, s čimer lahko na preprost način dosežemo odlične učinke. Barvne kombinacije boste seveda prilagodili namenu uporabe stolov, seveda pa z izbiro nečesa klasičnega tudi ne boste zgrešili. Klasika se poda različnim slogom, poleg tega se lepo vključi tako v okolje domačega vrta kot kamnite terase ali sobe, v kateri je na primer položen parket.

Vsi vemo, da zložljivi stoli, tako kot vsi drugi, zahtevajo določeno vzdrževanje. Les kot naravni material se odziva na vplive iz okolja. Tudi ob rednem čiščenju z vlažno krpo bo njegova naravna barva sčasoma nekoliko drugačna, poleg tega je treba les vsake toliko tudi zaščititi pred nadaljnjimi vplivi – s premazi, ki so ustvarjeni za to. Seveda tega ni treba početi pogosto, temveč vsakih nekaj let, ampak na ta način lahko preprosto in hitro stolu podaljšate življenjsko dobo ter ga ohranite lepega. Sledi umazanije odstranite z vlažno krpo, praske in udarce pa prebrusite ter na les nanesite zaščitni premaz. Če želite, da les ohrani svojo barvo, boste seveda uporabili brezbarvnega. Tudi kovinsko ogrodje zahteva vzdrževanje s premazom.

Klasični zložljivi stoli so navado izdelani zgolj iz lesa, stole, ki jih najdete pri nas, pa odlikujejo tudi dodatki iz tkanin. Sedalo je lahko kvalitetno oblazinjeno, s čimer se vaše udobje lahko kosa s tistim na stolih najvišjega cenovnega razreda, poleg tega pa lahko dobite tudi naslonjalo iz tkanine, s čimer se ta prilagodi obliki vašega hrbta in mu nudi kar najboljšo oporo. Bolečin ob sedenju ne bo, saj je hrbet podprt z mehkim materialom, hkrati pa vam ta nudi zadostno mero stabilnosti in opore, ki ju med sedenjem tudi potrebujete. Tkanina je lahko tudi odličen estetski dodatek in s tem zanimiv korak na poti do lepo zaokroženega ambienta, ki obiskovalcem govori vašo povsem individualno zgodbo.

Primer naših zložljivih stolov

Vabimo vas, da si ogledate, kakšni zložljivi stoli so vam na voljo. Zagotavljamo vam, da boste tu res našli točno tisto, kar potrebujete, seveda pa vam bomo tudi z največjim veseljem svetovali pri zbiri.

Pogosta vprašanja in odgovori

So zložljivi stoli cenejši od običajnih?

Največkrat so, še posebej tisti najbolj klasični, ki so primerni za kakšen piknik, dopust na terasi ali popoldansko kavico na vrtu. Seveda pa lahko dobite tudi zložljive stole, ki se tako po svoji konstrukciji kot estetiki kosajo s stoli višjih cenovnih razredov. Vse je odvisno od tega, kakšen stol želite.

Kako dolgo življenjsko dobo imajo zložljivi stoli?

Glede na to, da je njihovo ogrodje največkrat izdelano iz lesa, lahko pa tudi iz kovine, je njihova življenjska doba primerljiva s preostalimi izdelki iz teh materialov. Ker vemo, da lahko lesu življenjsko dobo tudi podaljšamo, ga redno čistimo in vzdržujemo. Zložljiv stol boste lahko, če boste z njim ravnali primerno, imeli več desetletij.

Kje je največja izbira zložljivih stolov?

Na naši spletni strani si lahko ogledate pester izbor zložljivih stolov za vse okuse, želje in priložnosti. Nudimo povsem preprosto oblikovane klasične stole, poleg njih pa še širok izbor stolov za različne namene. Lahko jih uporabite tako zunaj kot v notranjih prostorih, hkrati pa lahko pravilna izbira čudovito dopolni vsakršno okolje. Vabimo vas, da si jih ogledate in se o tem prepričate tudi sami.

Ali so zložljivi stoli primerni tudi za transport?

Seveda! Ravno to je njihova največja prednost. Vsak stol preprosto zložite, ga pospravite v avtomobilski prtljažnik in odpeljete na želeno lokacijo. Ker stoli ne zavzemajo veliko prostora, boste v prtljažnik lahko naložili še prtljago in vse ostalo, kar potrebujete bodisi za piknik ali daljši oddih. Prikladni so tudi za primere, ko se med dolgotrajno vožnjo ustavite in želite nekaj prigrizniti v naravi oziroma na obcestnem počivališču.

Lahko zložljive stole uporabim tudi za svečano priložnost?

Ponudba naših zložljivih stolov je tako raznovrstna in obširna, da boste pri nas res našli tisti pravi izdelek za vsako priložnost. Zložljivi stoli, primerni za svečane priložnosti, so zasnovani tako elegantno in brezčasno, da jih boste brez težav uporabili na dogodkih, ki niso ravno pikniki v naravi ali sproščeno posedanje na terasi. Pobrskajte po naši galeriji in preverite, kako se obnesejo v ambientih, ki zahtevajo dobršno mero resnosti, elegance ali tradicije.