Vzmetnice in ležišča

V današnjem hitrem ritmu življenja je še kako pomembno, da spimo dovolj in, da je spanec kar se da kakovosten. To pomeni, da se ne zbudimo z bolečino v hrbtu, vratu ali vretencih. Veliko ljudi se namreč pritožuje, da jih zjutraj, ko vstanejo iz postelje, boli celotno telo.

Izbira prave vzmetnice ali ležišča je zelo pomembna, saj je ta odvisna tudi od vaših želja, potreb in tudi navad. Če imate težave s hrbtenico, bo za vas najboljša izbira medicinske vzmetnice, ki bo blagodejno delovala an bolečine v hrbetnici in križu. Za dober spanec pa se odločite tudi za aktiven vzglavnik, ki bo podpiral vašo glavo in jo med spanjem ohranjal v pravilnem položaju. Nepogrešljiv del udobne postelje pa je tudi aktivno letveno dno, ki poskrbi za fleksibilnost in zračnost vaše postelje. 

Izberite med našimi kakovostnimi vzmetnicami 90×200 in vzmetnicami 140×200.

Za več informacij o naši ponudbi vzmetnic nas lahko pokličete na 031/502-469 ali nam pišete na info@domize.si.

 

Ergonomska vzmetnica

Da ne bi bilo tako, je pomembno, da je tudi ponoči med počitkom drža hrbtenice pravilna in da ta ostaja gibčna.
Pomembna je torej ergonomska vzmetnica, ki poleg pravilne drže zagotavlja in spodbuja podaljšanje hrbtenice med spanjem ter sproži koristno rehidracijo medvretenčnih ploščic, s tem pa ohranja hrbtenico zdravo.
Med spanjem se naša telo in duh pomlajujeta in obnavljata. To pa zato, ker hipofiza sprošča veliko količino rastnih hormonov, mišice se sprostijo, telesna temperatura se zniža.

Zdravo spanje

Spanje z ergonomsko ustrezno podporo oz. vzmetnico je nujno za preprečevanje neželenih učinkov zaradi nespečnosti.
Osebe, ki ne morejo spati, se namreč pritožujejo, da so nervozne, napete, razdražljive, predvsem pa je njihova koncentracija na delovnem mestu slaba.

Izbira vzmetnice

Za dobro spanje pa je zelo pomembna izbira prave vzmetnice. Otroci, ki še rastejo, potrbeujejo manjšo posteljo in manjšo vzmetnico, zato je za otroško posteljo prava izbira vzmetnica 90×200. Vsi ostali, ki pa imate radi udobje med spanjem in veliko prostora, boste to zagotovo našli, v večji velikosti. Vaša popolna izbira je vzmetnica 140×200. Tako vzmetnica 90×200, kot vzmetnica 140×200 sta na voljo v naši spletni trgovini. Privoščite svojemu telesu in duši najboljši spanec!

Za več informacij o naši ponudbi vzmetnic nas lahko pokličete na 031/502-469 ali nam pišete na info@domize.si.

     Politika piškotkov

    To spletno mesto uporablja piškotke.

    Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

    Kliknite za več informacij o piškotkih.