O nas

Želite pohištvo, ki bo sodobno in funkcionalno?

Bi se radi v prostoru počutili prijetno in domače? Vam veliko pomenita udobje in kakovost?

Dobrodošli v zasebno podjetje DOMIZE d.o.o.., katerega dejavnost je prodaja pohištva priznanih domačih in tujih proizvajalcev. Znani smo z imenom DOMIZE. Naša ponudba temelji predvsem na kataloški predstavitvi izdelkov, ki so certificirani in že uveljavljeni na svetovnem trgu. Ker smo konkurenčni, lahko naše stranke kupijo cenovno ugodne izdelke.

S svojo pestro ponudbo miz in stolov za dom, vrtove in gostinske lokale lahko zadovoljimo še tako zahtevnega kupca. Sodelujemo namreč s svetovno priznanimi italijanskimi proizvajalci, prepoznavnimi po svoji blagovni znamki, med njimi so podjetje Domitalia, Pedrali, Midj, Veneta sedie, Cizeta, La sedia, Zg group, Doimo Salotti, Ditre Italia, Dormiflex, Olivo & Groppo, Connubia, Ethimo, Ferroluce, Lam luce in drugi.

S svojo pestro ponudbo miz in stolov za dom, vrtove in gostinske lokale lahko zadovoljimo še tako zahtevnega kupca. Sodelujemo namreč s svetovno priznanimi italijanskimi proizvajalci, prepoznavnimi po svoji blagovni znamki, med njimi so podjetje Domitalia, Pedrali, Midj, Veneta sedie, Cizeta, La sedia, Zg group, Doimo Salotti, Ditre Italia, Dormiflex, Olivo & Groppo, Connubia, Ethimo, Ferroluce, Lam luce in drugi.

Vsi izdelki zagotavljajo visoko kakovost, potrjeno s certifikatom kakovosti ISO 9001, imajo privlačen dizajn, so elegantni, kar so odlike prestižnega pohištva.

Oprema za čakalnice, vrhunski pisarniški stoli s 7-letno garancijo, oprema za konferenčne dvorane ali oprema za sejne sobe – vse to proizvaja družinsko podjetje z več kot 62-letno tradicijo, opremo pa odlikuje visoka kakovost, potrjena s certifikatom ISO 9001.

Bi radi opremili stanovanje, pisarno, družabni prostor, rekreacijsko in športno dvorano?

Pri tem vam bo svetoval naš arhitekt, da bo nastal prostor, v katerem boste zadovoljni preživljali svoj delovni in prosti čas.

Ponosni smo tudi, da lahko sodelujemo s priznanim proizvajalcem pohištva ZG GROUP in DOIMO SALOTTI, ki proizvaja kakovostne sedežne garniture, oblazinjene postelje, otroške sobe, vgradne omare in kuhinje.

Privlačen dizajn, izjemna kakovost, okoljski certifikat ISO14001 in certifikat kakovosti ISO9001 potrjujejo, da je to vrhunsko pohištvo.

Se želite tudi sami prepričati o kakovosti izdelkov iz ponudbe in si pri nas ogledati nekaj razstavljenih izdelkov posameznih proizvajalcev?

Pokličite nas in dogovorili se bomo za ogled. Ta je mogoč tudi konec tedna in ob praznikih.

Pestra ponudba

V naši ponudbi najdete širok nabor izdelkov. V kolikor izdelka ni v naši ponudbi je pa v katalogu našega dobavitelja vam jih lahko dobavimo.

Konkurenčne cene

Ponujamo visoko kakovost izdelkov in glede na njihov cenovni rank tudi konkurenčne cene. Preverite našo ponudbo in se prepričajte sami.

Pomoč in svetovanje

Potrebujete pomoč pri izbiri produkta z naše ponudbe? Kontaktirajte nas po mailu ali telefonu in z veseljem vam bomo priskočili na pomoč.