Kovinski stoli

V podjetju DoMize v celoti poskrbimo za opremljenost vaše jedilnice. Zato smo poleg različnih jedilnih miz v prodajni program vključili tudi številne kovinske stole. Na voljo so vam kovinski stoli za jedilnico, poleg teh pa našo pestro ponudbo sestavljajo tudi kovinski barski stoli in raznovrstni kovinski vrtni stoli.

Nekateri kovinski stoli so primerni tudi za dvorane, pisarne, šole, čakalnice, gostinske lokale in podobno. Na naši spletni strani si lahko vso ponudbo ogledate na fotografijah, ob katerih so zapisane tudi dimenzije. Ponudba je zares bogata, zato boste tudi tisti, ki ste zelo zahtevni, zagotovo našli stol, ki vam bo popolnoma ustrezal. Če pa vam kot material bolj ustreza les, si oglejte ponudbo naših lesenih stolov.

Za več informacij o naši ponudbi stolov nas lahko pokličete na 031/502-469 ali nam pišete na info@domize.si.

Prikaz rezultata

Grid List

Stol Eli

Organska oblika in mehko oblazinjenje zagotavljata udobno in prijetno izkušnjo.

Stol Eli

Organska oblika in mehko oblazinjenje zagotavljata udobno in prijetno izkušnjo.

Design Guggenbichlerdesign

Podrobnosti:

Na spodnjih povezavah si lahko ogledate možne barve in tehnične podatke izdelkov na voljo.

 

Prikaz rezultata

Kakovostni kovinski stoli

Kovinski stoli za jedilnico so izjemno estetski, elegantno dovršene linije pa dajejo slutiti, da so primerni predvsem za moderna stanovanja. Če je vaša oprema stanovanja sodobna, s številnimi kovinskimi ročaji in dodatki, ki popestrijo dom, bodo kovinski stoli kot nalašč za postavitev ob moderno jedilno mizo. Postavite jih lahko poleg moderne lesene mize, verjetno pa se bodo še lepše podali poleg kovinske mize. Za popolno skladnost bodite pozorni tudi na izbiro pravih svetil, da se bodo z drugim pohištvom ujemala v stilu in barvi.

 

Kovinski stoli za jedilnice in terase

Kadar izbirate stole za jedilnico ali teraso, bodite pozorni na kakovost in udobje. Za dober stol se vsekakor splača odšteti malo več denarja, saj vam bo služil več desetletij. Pri nas so vam na voljo kakovostni kovinski stoli z dolgo življenjsko dobo. Poleg prefinjenih linij jih odlikuje izjemna trpežnost, zato so primerni tudi za osebe z nekoliko močnejšo postavo. Trdna ogrodja stolov so mogoča v kovinski barvi, kromu, lakirana belo, črno … Čeprav gre za kovinski stol, pa sta sedišče in naslon lahko tudi v drugem materialu, najpogosteje lesena ali plastična. Za dodatno udobje so vam na voljo tudi oblazinjeni kovinski stoli za jedilnico. Takšni stoli se odlično obnesejo tudi v pisarnah za sedenje dlje časa. Da bo ambient popoln, izberite kovinski stol v barvi vašega pohištva. Na voljo so vam različne barve, tudi znotraj posameznih modelov.

 

Za več informacij o naši ponudbi kovinskih stolov nas lahko pokličete na 031/502-469 ali nam pišete na info@domize.si.