Aktivni vzglavnik Air System dvojni val – 1 zoom

Hover

Aktivni vzglavnik Air System dvojni val – 2 zoom

Hover

Aktivni vzglavnik Air System dvojni val – 3 zoom

Hover

Aktivni vzglavnik Air System dvojni val – 1
Aktivni vzglavnik Air System dvojni val – 2
Aktivni vzglavnik Air System dvojni val – 3
Full Screen

Aktivni vzglavnik Air System dvojni val

K dobremu počutju med spanjem pripomore tudi ustrezen vzglavnik, ki se lepo prilega glavi ter poskrbi za primeren položaj vratu in seveda tudi celotne hrbtenice.

 

Januarja 2014 je podjetje Dormiflex na zdravstveno področje uvedlo sistem ležišč, osnovanih na aktivnem zračnem sistemu AIR SYSTEM. Ta inovativni izdelek je priznalo in potrdilo italijansko ministrstvo za zdravje kot »ortopedski medicinski pripomoček razreda 1 proti preležaninam z oznako CE«.

 

Opis

K dobremu počutju med spanjem pripomore tudi ustrezen vzglavnik, ki se lepo prilega glavi ter poskrbi za primeren položaj vratu in seveda tudi celotne hrbtenice.

Priporočamo vam vzglavnik z aktivnim zračnim sistemom Air System Klasik, ki ima priloženo tudi prevleko Tencel Micro z zadrgo. Ta je iz popolnoma naravnega, mehkega in odpornega materiala, ki ima izjemno sposobnost uravnavanja vlage, kar zmanjšuje rast bakterij. Ta klasični vzglavnik bo všeč vsem, ki imate radi klasično obliko, saj se ta prilagaja večini položajev med spanjem. Omogoča namreč precej udobja za vse, ki ponoči večkrat zamenjate položaj, vzglavnik z aktivnim zračnim sistemom Air System Klasik pa se kljub temu lepo prilega vaši glavi in telesu.

Pri vseh vzglavnikih je pomembno tudi to, da imajo prevleko iz posebne srebrne protistresne tkanine ASAA, ki preprečuje kopičenje elektrostatičnih nabojev, ovira elektromagnetna polja in je naravno antibakterijsko sredstvo.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Dormiflex