Kakovosten spanec pogojuje našo pozornost, aktivnost in razpoloženje skozi celoten dan, zato ne preseneča, da smo vanj pripravljeni veliko vlagati. H kakovosti spanca in z njim povezanim zdravjem pomembno prispevajo kakovostne vzmetnice, ki so prilagojene vašemu telesu.

Kaj je pomembno pri izbiri vzmetnice?

Nakup vzmetnic je izziv, ki predvsem tistim, ki se soočajo z nespečnostjo ali pa kroničnimi bolečinami v križu in hrbtenici, predstavlja velik izziv. Na naši spletni strani lahko raziščete raznoliko ponudbo vzmetnic, med katerimi boste našli vzmetnico, prilagojeno vam in vašim osebnim potrebam.

Pri izbiri vzmetnice je ključno, da vzmetnica nudi podporo vaši hrbtenici in ji omogoča vzdolžno poravnanost in prilagajanje. Vsi posamezniki, ki se soočate s kroničnimi težavami v križu in hrbtenici, boste zagotovo izbrali vašim težavam prilagojene medicinske vzmetnice. Slednje odlikuje poseben zračni sistem, ki vzmetnico uvršča med medicinske pripomočke, ki dokazano prispevajo k boljšemu spanju in podpirajo zdravje vašega telesa.

Kaj so medicinske vzmetnice in komu so namenjene?

Medicinska vzmetnica je medicinski pripomoček, ki vam je lahko v pomoč v boju s kroničnimi bolečinami pa tudi preležaninami. Na voljo je raznolik nabor različnih vzmetnic, ki jih odlikujejo različni sloji spominske pene, ki zagotavljajo zračnost vzmetnic. Spominska pena zagotavlja sprostitev pritiska, saj omogoča porazdelitev teže telesa. Na ta način vzmetnica pomaga pri prerazporeditvi pritiska na ramenski in medenični obroč.

Naše vzmetnice izdeluje italijansko podjetje Dormiflex, ki ga odlikujeta inovativnost in dolga tradicija. Izbirate lahko med različnimi dimenzijami vzmetnic, odvisno od velikosti vaše postelje. Prav zato so vzmetnice primerne tako za zasebne kot poslovne prostore, kamor sodi tudi turistični sektor.

Poseben zračni sistem medicinskih vzmetnic

Ena od odlik naših vzmetnic je inovativno izdelan zračni sistem AIR SYSTEM®, ki ga sestavljajo štiri med seboj vzajemno povezane plasti. Gre za certificiran zračni sistem, ki ima tudi mednarodni patent. Sistem zagotavlja izjemne higienske lastnosti, varnost pred pršicami ter zagotavlja pravilno držo v vseh fazah spanja, zaradi česar pomembno prispeva k zdravju vaše hrbtenice.

Kakovostna vzmetnica mora poleg podpore hrbtenici zagotavljati ustrezno elastično ter primerno mikroklimo. Slednjo zagotavlja kakovostna prevleka, ki na eni strani zagotavlja higieno, uravnava temperaturo (za to skrbi poseben tekstilni material prevleke vzmetnic, ki je hkrati mehak, odporen, vpojen in topel), odvaja vlago ter zagotavlja nadzor nad vonjavami. Vzmetnice podjetja Dormiflex zagotavljajo prav vse – od poravnave hrbtenice, lajšanja kroničnih bolečin, preprečevanja preležanin, ustvarjanja temperaturno ugodnega okolja do vzdrževanja vlage in higiene postelje.

AIR SYSTEM vseh naših medicinskih vzmetnic sestavljajo: spominska pena iz mikro kapsul iz gela (ta plast poveča občutek svežine), spominska pena z masažnim učinkom (plast izboljša cirkulacijo in spodbuja naravni položaj vaše hrbtenice), nosilna struktura (spodbuja prilagodljivost vseh delov telesa) in nosilna stran (penasta plast z anatomskimi lastnostmi).

Glede na vaše potrebe vam bomo svetovali glede izbire modela vzmetnic, ki so najprimernejše za vas. Na voljo imamo širok nabor modelov: AIR SYSTEM Attivo Pro, AIR SYSTEM Rigenera, AIR SYSTEM Super Attivo, Top Class Sensor Topper, Top Class 4 Stelle, Top Class Sensor in Top Class Sanity AIR SYSTEM in zagotavljamo vam, da bomo skupaj izbrali pravo rešitev za vas.

Kaj pa aktivni vzglavnik?

V naši široki ponudbi lahko najdete tudi aktivne vzglavnike, ki dodatno spodbujajo zdravje vašega telesa in omogočajo kakovosten spanec po katerem se boste zbudili spočiti, naspani in polni energije. Vzglavnik odlikuje aktivni zračni sistem, prekriva pa ga enaka prevleka kot medicinske vzmetnice.

Izbirate lahko med klasično obliko aktivnega vzglavnika (AIR SYSTEM KLASIK vzglavnik), lahko pa se odločite za anatomsko prilagojen vzglavnik z dvojnim valom (AIR SYSTEM ANATOMSKI vzglavnik), ki sledi krivini vašega vratu in aktivno spodbuja vaše telo k zmanjševanju napetosti in mirnemu spancu. Vzglavnik je zlasti primeren tudi za tiste, ki se soočate s težavami s smrčanjem.

Zlasti poseben pa je vzglavnik AIR SYSTEM SKLEDICA. Ta je primeren za vse, ki se pogosto soočate z bolečinami v vratu, saj vzglavnik odlikuje posebno oblikovana stran za vrat, lahko pa uporabite stran za sprostitev ali klasično stran. Slednja je znižana, zaradi česar je ta vzglavnik primeren tudi za otroke.

Zagotovite si kakovosten spanec in jutro brez bolečin z uporabo medicinsko prilagojenih vzmetnic in vzglavnika.    Politika piškotkov

    To spletno mesto uporablja piškotke.

    Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

    Kliknite za več informacij o piškotkih.