Lesene mize

Masivne lesene mize se lepo podajo v dom s tradicionalnim pohištvom in tudi v moderen dom. Čeprav se na prvi pogled zdi, da v sodobne domove spadajo kovinske mize in kovinski stoli, pa so proizvajalci lesenih miz z domiselnimi idejami in kombiniranjem različnih materialov dokazali, da lahko tudi lesene mize s svojimi elegantnimi in prefinjenimi linijami izpopolnjujejo moderno stanovanje.

V podjetju DoMize so vam po konkurenčnih cenah na voljo številne masivne lesene mize tradicionalnih in modernih oblik. Za vas smo v pestro ponudbo vključili kuhinjske in manjše mize iz lesa, ki so primerne za uporabo v dnevni sobi, ter vrtne in pisarniške lesene mize.


Za več informacij o naši ponudbi miz nas lahko pokličete na 031/502-469 ali nam pišete na info@domize.si.

 

Ditreitalia

Tononitalia

Toplina lesa

Les je čudovit naravni material, ki v dom prinaša toplino in domačnost. Tako so tudi masivne mize idealne za jedilnice, še posebno, če so prostorne. Lesene kuhinjske mize so največkrat izdelane iz bukovega, hrastovega ali jesenovega lesa, saj omenjene vrste lesa veljajo za zelo masivne. Vnesite v prostor svežino in se odločite za naše trpežne lesene mize, ki funkcionalnost in dolgo življenjsko dobo nadgrajujejo z estetsko dovršenimi linijami. Masivni les je mogoče preprosto vzdrževati in čistiti, odporen je proti gnitju, poleg tega pa zelo dobro kljubuje poškodbam.

Oblike lesenih miz

Masivne lesene mize so lahko pravokotne, ovalne ali okrogle. Vse imajo svoje prednosti in slabosti, zato pred nakupom dobro razmislite o svojih željah. Poleg estetike upoštevajte tudi velikost vaše jedilnice in število družinskih članov. Če želite dobro izkoristiti prostor, se odločite za pravokotne ali ovalne. Zadnje so še posebno ustrezne, če imate doma razposajene malčke, ki se lahko hitro zaletijo v rob mize. Za mlade in majhne družine so primerne tudi okrogle jedilne mize, ki so prav tako varne za živahne otroke.

Kadar omenjamo lesene mize, pravzaprav govorimo o lesenem ogrodju oziroma nogah. Mizna plošča je lahko lesena, največkrat pa gre za laminat, steklo ali keramično prevleko. Les vam je dostopen v različnih barvah – wenge, češnja, oreh, lakirano črna, lakirano bela, beljen hrast … Izbirate lahko tudi med barvami steklenih miznih plošč – prozorna, kremna, temno rjava, bela, črna in druge. Kombiniranje različnih materialov in barv nima omejitev, zato pustite domišljiji prosto pot. Za boljšo predstavo si oglejte naše fotografije masivnih lesenih miz. Ne pozabite, da so vam po ugodnih cenah na voljo tudi leseni, kovinski ali plastični stoli, ki se čudovito podajo k mizam.

Za več informacij o naši ponudbi lesenih miz nas lahko pokličete na 031/502-469 ali nam pišete na info@domize.si.

     Politika piškotkov

    To spletno mesto uporablja piškotke.

    Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

    Kliknite za več informacij o piškotkih.