Teddy-1 zoom

Hover

Teddy-2 zoom

Hover

Teddy-3 zoom

Hover

Teddy-4 zoom

Hover

Teddy-5 zoom

Hover

Teddy-6 zoom

Hover

Teddy-1
Teddy-2
Teddy-3
Teddy-4
Teddy-5
Teddy-6
Full Screen

Sedežna garnitura raztegljiva v ležišče Teddy

Sedežna garnitura raztegljiva v ležišče Teddy italijanskega proizvajalca Doimo Salotti, popoln za tiste, ki želijo modularno rešitev, a nimajo veliko prostora. Teddy je lahko izdelan v linearnih kompozicijah s polotokom ali kotnih kompozicijah s stranicami in kotom.

 

Pri obeh rešitvah ta model ponuja prednost, da lahko izbirate med fiksno različico ali s posteljo, opremljeno z udobno vzmetnico H 17 cm.

 

Podrobnosti:

Na spodnjih povezavah si lahko ogledate možne barve in tehnične podatke izdelkov na voljo.

 

Opis

Teddy je lahko izdelan v linearnih kompozicijah s polotokom ali kotnih kompozicijah s stranicami in kotom. Pri obeh rešitvah ta model ponuja prednost, da lahko izbirate med fiksno različico ali s posteljo, opremljeno z udobno vzmetnico H 17 cm. Vzmetnica je standardno dobavljena v poliuretanski peni, možno pa jo je naročiti tudi v spominski peni. Zahvaljujoč številnim razpoložljivim velikostim, vedno z možnostjo integrirane sodobne različice raztegljivega kavča, je Teddy popoln za tiste, ki želijo modularno rešitev, a nimajo veliko prostora.

Mehanizem za enostavno odpiranje, ​​razkriva veliko posteljo dolžine 200 cm s 140 cm ali 160 cm širokom kovinskim ogrodjem in 17 cm vzmetnico.

Blago raztegljive sedežne garniture je v celoti snemljivo in pralno. Sedežna garnitura je narejena iz kovinske konstrukcije, oblazinjena s poliuretansko peno: trdota sedišča je 30 kg/m³, trdota naslona 21 kg/m³.

S preprostim potegom postane sedežna garnitura udobna in praktična postelja, z vzmetnico iz poliuretanske ali spominske pene s trdoto 25 kg/m³. Mreža ležišča je pritrjena z vzmetmi, ki se prilagajajo obliki telesa, sedalni del je narejen iz elastičnih trakov.

Raztegljiva sedežna garnitura Teddy je dobavljiva v naslednjih dimenzijah:

  • Dvosed – dolžina 186 cm, raztegljiva v ležišče z vzmetnico dimenzije 140 x 200 x 17 cm
  • Trosed – dolžina 206 cm, raztegljiva v ležišče z vzmetnico dimenzije 160 x 200 x 17 cm

Širina sedežne garniture je 98 cm, višina 87 cm, ležišče, ki je vgrajeno v sedežni garnituri Teddy se raztegne v dolžino 216 cm.

Raztegljiva sedežna garnitura je v celoti narejena v Italiji, garancija na izdelek je 2 leti. Materiali oblazinjenja so lahko tekstil ali umetno usnje.

Kliknite na sliko za ogled dokumentov proizvajalca 

Dodatne informacije

Tip sedežne

Enosed/Počivalnik, Dvosed, Trosed, V obliki črke L

Material sedežne Doimo

Tekstil, Usnje

Blagovna znamka

Doimo Salotti