Dylan-6 zoom

Hover

Dylan-5 zoom

Hover

Dylan-4 zoom

Hover

Dylan-3 zoom

Hover

Dylan-2 zoom

Hover

Dylan-1 zoom

Hover

Dylan-6
Dylan-5
Dylan-4
Dylan-3
Dylan-2
Dylan-1
Full Screen

Usnjena sedežna garnitura Dylan

Sedežna garnitura Dylan italijanskega proizvajalca Doimo Salotti, za katerega so značilne tradicionalne geometrijske linije in bistvena oblika z neodvisnimi sedeži in v manjših dimenzijah. Oblazinjenje je glede na potrebe stranke mogoče v tekstilu, umetnem usnju ali pravek usnju in je popolnoma odstranljivo, razen v usnjeni različici. Izdelana je iz masivne lesene konstrukcije, oblazinjena s kompaktno poliuretansko peno višje trdote.

 

Podrobnosti:

Na spodnjih povezavah si lahko ogledate možne barve in tehnične podatke izdelkov na voljo.

 

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

Opis

Sedežna garnitura Dylan, za katerega so značilne tradicionalne geometrijske linije in bistvena oblika z neodvisnimi sedeži in v manjših dimenzijah. Oblazinjenje je glede na potrebe stranke mogoče v tekstilu, umetnem usnju ali pravek usnju in je popolnoma odstranljivo, razen v usnjeni različici.

Sedišča je mogoče naročiti tudi s sistemom relax, električnim, s kombiniranim premikanjem naslonjala in naslona za noge ter upravljalnimi elementi, skritimi ob strani sedežne blazine. V različici relax so sedeži standardno opremljeni s praktičnim naslonom za glavo, ki omogoča udobno oporo. V fiksni različici so lahko sedeži na zahtevo opremljeni z nasloni za glavo v treh velikostih: 48, 58 in 68 centimetrov.

Izdelana je iz masivne lesene konstrukcije, oblazinjena s kompaktno poliuretansko peno višje trdote. Poliuretanska pena je čvrsta, zato se tudi po nekaj letih sedišče ne bo posedlo.
Usnje je eden izmed najboljših materialov za oblazinjeno pohištvo, je naraven material, ki je odporen in trpežen. Usnje, ki ga uporabljamo za oblazinjenje prihaja z izbranih kmetij, je naravno, to je razvidno tudi iz kakršnih koli nepravilnosti kot so gube, brazgotine ali znaki poškodb, ki jih je žival utrpela v času svojega življenja. Te značilnosti zato niso napake, ampak okras vsakega kosa zaradi česar se med sabo razlikujejo.

Usnjena sedežna garnitura Dylan je lahko izdelana v različnih postavitvah.

Navajamo nekaj primerov usnjene sedežne garniture Dylan z dimenzijami:

  • Trosed: dolžina 210 cm, širina 93 cm in višina 81 cm
  • Trosed s počivalnikom: dolžina 252 cm, počivalnik 162 cm in višina 81 cm

Usnjena sedežna garnitura je v celoti izdelana v Italiji, garancija na izdelek je dve leti.

Material oblazinjenja je pravo usnje.

Kliknite na sliko za ogled dokumentov proizvajalca 

Dodatne informacije

Tip sedežne

Enosed/Počivalnik, Dvosed, Trosed, V obliki črke L

Material sedežne Doimo

Tekstil, Usnje

Blagovna znamka

Doimo Salotti