Spanje je pomemben del vsakdanjega življenja, saj nam omogoča, da se spočijemo za naslednji dan. Da bi lahko spali čim bolj udobno in se zbudili polni energije, je pomemben tudi izbor vzglavnika. Aktivni vzglavniki so narejeni tako, da se prilagodijo obliki glave in vratu ter tako poskrbijo za udoben in pravilen položaj hrbtenice. S tem lahko pripomorejo k dobremu počutju med spanjem in s tem tudi k boljšemu počutju v vsakdanjem življenju.

Air System Klasik

Air System Klasik je vzglavnik z aktivnim zračnim sistemom, ki vam bo zagotavljal udobje in podporo med spanjem. Ti aktivni vzglavniki vključujejo tudi prevleko Tencel Micro z zadrgo, ki je izdelana iz naravnega, mehkega in odpornega materiala, ki ima odlične sposobnosti uravnavanja vlage. To pomeni, da bo vzglavnik ostajali suh in svež ter preprečeval rast bakterij. Air System Klasik je klasične oblike, zato se bo lepo prilegal večini položajev med spanjem. Če radi večkrat zamenjate položaj med spanjem, vam bo ta vzglavnik ponudil udobje in podporo.

Air System Anatomski

Če iščete vzglavnik, ki bo ponudil udobje in podporo za vaš vrat in hrbtenico, potem je Air System Anatomski prava izbira za vas. Ta vzglavnik ima dvojni val, ki se prožno prilagaja krivuljam vratu, ter aktivni zračni sistem, ki zagotavlja svež zrak in udobje. Prav tako je opremljen s prevleko Tencel Micro z zadrgo, ki je izdelana iz naravnega, mehkega in odpornega materiala ter ima sposobnost uravnavanja vlage, kar pomeni, da bodo tovrstni aktivni vzglavniki ostajali suhi in sveži ter preprečevali rast bakterij. Air System Anatomski je še posebej primeren za tiste, ki imate težave s smrčanjem.

Air System Skledica

Air System Skledica je vzglavnik v obliki skledice, ki je opremljen z aktivnim zračnim sistemom ter prevleko Tencel Micro z zadrgo. Prevleka je izdelana iz naravnega, mehkega in odpornega materiala, ki ima sposobnost uravnavanja vlage in tako preprečuje rast bakterij. Tovrstni aktivni vzglavniki so na voljo v treh različnih načinih uporabe: stran za vrat, ki je primerna za ljudi s težavami v vratu; stran za sprostitev, ki je namenjena navadnemu počitku; in klasična stran. Prav tako je opremljen s prevleko iz srebrne protistresne tkanine ASAA, ki preprečuje kopičenje elektrostatičnih nabojev, je naravno antibakterijsko sredstvo in ovira elektromagnetna polja. To pomeni, da bo vzglavnik ostal svež in suh ter vas zaščitil pred elektrostatičnimi naboji.

Poskrbite za pravilen položaj hrbtenice z aktivnimi vzglavniki

Aktivni vzglavniki so namenjeni tistim, ki si želijo udobno in pravilno spanje ter se zbuditi polni energije. S svojo sposobnostjo prilagajanja obliki glave in vratu ter podpore hrbtenici so lahko ključ do boljšega počutja med spanjem. V nadaljevanju bomo podrobneje raziskali prednosti aktivnih vzglavnikov in zakaj bi jih morali upoštevati pri izbiri vzglavnika.

Aktivni vzglavniki se prilegajo obliki glave in vratu

Ena od glavnih prednosti aktivnih vzglavnikov je njihova sposobnost prilagajanja obliki glave in vratu. To pomeni, da se bodo lepo prilegali vaši glavi in poskrbeli za udoben in pravilen položaj hrbtenice. To je še posebej pomembno za tiste, ki radi spijo na boku ali na trebuhu, saj je težje najti udoben položaj za vrat in hrbtenico. Z aktivnimi vzglavniki lahko to težavo rešimo in tako poskrbimo za boljše počutje med spanjem.

Aktivni vzglavniki podpirajo hrbtenico

Dobro počutje med spanjem ni le odvisno od udobja glave in vratu, ampak tudi od pravilnega položaja hrbtenice. Tovrstni vzglavniki so zasnovani tako, da poskrbijo za ustrezno podporo hrbtenici, kar je še posebej pomembno za tiste, ki imajo težave s hrbtom. S pravilno podporo lahko preprečimo bolečine v hrbtu in se zbudimo polni energije.

Preprečujejo lahko smrčanje

Smrčanje je lahko resnično moteče za tiste, ki spijo z osebo, ki smrči, in tudi za tisto osebo, ki smrči. Tovrstni vzglavniki lahko pomagajo zmanjšati smrčanje, saj podpirajo pravilen položaj vratu in hrbtenice, kar lahko prepreči zaprtje dihalnih poti. Če vi ali vaš partner trpita zaradi smrčanja, je aktivni vzglavnik lahko odlična rešitev za vaš problem.

Vredni so svojega denarja

Aktivni vzglavniki so lahko malce dražji od običajnih vzglavnikov, vendar vam bodo zagotovo vredni svojega denarja. S svojo sposobnostjo prilagajanja obliki glave in vratu, podporo hrbtenici in udobnim naravnim prevlekam bodo poskrbeli za boljše počutje med spanjem in s tem tudi za boljše počutje v vsakdanjem življenju. Če ste pripravljeni investirati v svoje zdravje in dobro počutje, potem so odlična izbira za vas.    Politika piškotkov

    To spletno mesto uporablja piškotke.

    Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

    Kliknite za več informacij o piškotkih.