Miren in intimen prostor, kjer začnemo in končamo svojo jutranjo in večerno rutino, mora biti zasnovan tako, da izpolnjuje vse potrebne estetske kriterije. Tak primer so naše kopalnice modernega dizajna, ki izžarevajo unikatnost, tradicionalnost in popolno funkcionalnost. Kar je najpomembneje v takšnem okolju, je, da se v njem počutite popolnoma sproščeno.

Da bo vaše počutje popolno, pa bodo poskrbeli izredno kakovostni elementi, kopalnice modernega dizajna, ki imajo nalogo, da so skladni in da ustvarijo točno tak prostor, kot ga želite vi. Danes smo vam pripravili vpogled v 4 izbrane ideje oz. izglede za različne kategorije iz kopalnice modernega dizajna.

Romantične kopalnice modernega dizajna

Za vas v sodelovanju z drugimi proizvajalci predstavljamo prikupno zasnovane kopalnice, ki sledijo novodobnim dizajnom in so predvsem prilagojene potrebam, ki jih splošen uporabnik potrebuje v trenutnem stoletju.

V to kategorijo so uvrščene 4 kopalnice modernega dizajna pod imeni:

 1. Sonia: elementi čistih linij in modernih dodatkov v tradicionalnem slogu so kot nalašč za romantično doživetje in razpoloženje.
 2. Elisabetta: unikatno izrezljano in upognjeno dizajnersko delo v lesu daje čaroben pridih kraljevosti. Z dodatkom brionskih vložkov, slonokoščeno patino z belimi in mat črnimi okraski ter starinskim bakrom za poudarjanje linij naravnost stopi iz povprečja.
 3. Gemma and Eleonora: je kolekcija, ki predstavlja zgodovinsko odprtje in rojstvo kopalniških dodatkov. Priljubljena tehnika izdelave je v tradicionalnem pridihu z noto moderniziranosti.
 4. Gloria: čudovita kolekcija moderniziranih elementov, ki se prilagodijo novodobnim okoljem. Omogočajo vam odlično umestitev v manjše kot tudi večje kopalnice modernega dizajna in so osredotočene na prostornost in funkcionalnost.

Ti modeli vam nudijo številne moderne odtenke, med katerimi lahko izberete popolnega za želeno vzdušje. Veliko je kombinacij z lesom, saj je ta zaradi zaščite danes že zelo odporen proti vlagi in mu voda ne pride do živega.

Sodobne kopalnice modernega videza

Sodobno resnično najbolje sodeluje z modernim. Živi dokaz so 4 izjemne kopalnice, ki vam jih danes predstavljamo:

 1. Athena: kolekcija, ki predstavlja sodobno oblikovanje ter s seboj prinaša značilno oblikovanje. Element v obliki masivnih lesenih plošč v debelini od 19 do 25 mm je povezan s shranjevalno kocko, ki je lahko talna ali viseča. Na voljo v kar 22 barvah je odlična za različne potrebe.
 2. Valentina: še ena kolekcija, kjer si lahko glede na stil prilagodite viseče ali talne elemente. Elementi se lahko povezujejo in so odvisni drug od drugega ali pa so postavljeni neodvisno drug od drugega. Ročaji iz lesa ali jekla odlično kategorizirajo kopalnice modernega dizajna. Priljubljeno pohištvo je dobavljivo v 3 velikostih in zadostuje vsem modularnim zahtevam.
 3. Paola: Priljubljena in dizajnirana za majhne kopalnice modernega dizajna, ki so omejene s prostorom. Njihova glavna funkcija je hramba lepotilne, higienske ter čistilne produkte brez, da bi bili na vidnem mestu. Dizajn, ki je zasnovan z le 46 cm. Za primerjavo lahko damo standardno pohištvo, ki se začne pri 60 cm. Z nevidnimi zarezami za odpiranje, omogoča eleganten in skrivnosten videz.
 4. Vittoria & Silvia: izredno prilagodljiva kolekcija, ki je odlična za ljudi z alergijami, saj vsebuje med drugim tudi pralne površine in antibakterijske materiale. Prilagodi se na dve različni globini, in sicer 35 in 51 cm, ki sta prilagojeni tržnim potrebam.

S predstavljenimi stili v romantično-tradicionalnem in sodobno-modernem duhu smo prepričani, da boste izbrali tistega pravega, ki bo vaš ambient nadgradil in mu nudil izgled, v katerega se boste naravnost zaljubili.

Vsi izdelki, ki jih ponujamo, imajo tudi pripadne certifikate o kakovosti in tako potrjujejo, da so kopalnice modernega dizajna izdelane z odliko in vrhunsko oblikovane. Za vsa dodatna vprašanja, napotke ali pomoč smo vam z veseljem na voljo. Če bi želeli določene kolekcije videti tudi v živo, nas pokličite in se bomo dogovorili za ogled.  Politika piškotkov

  To spletno mesto uporablja piškotke.

  Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

  Kliknite za več informacij o piškotkih.