Sprostite se po napornem dnevu in uživajte nekaj mehkih trenutkov v nadvse udobnih in moderno oblikovanih izdelkih, kot so fotelji in počivalniki. Najboljši počitki vam bodo postali prikupna rutina, ko bodo vašo dnevno sobo, spalnico ali pisarno krasili kakovostni in udobni fotelji in počivalniki.

Če ste nenehno v pogonu in pod stresom, vam bodo ti omogočili čudovite trenutke, ki jih boste imeli le zase, skupaj z dišečo skodelico kave ali najljubšo knjigo v roki.

Čemu so fotelji in počivalniki namenjeni?

Dobro in kakovostno izbrani vam bodo zagotovili hiter, zdrav in nadvse sproščujoč odmor, ki vas bo med drugim napolnil z energijo, vam dal popolno oporo za boleč hrbet ter izboljšal vašo držo.

Fotelji in počivalniki so malce širši, udobni in največkrat mehko oblazinjeni stoli z visokim hrbtnim naslonjalom ter naklonom, ki omogoča popolnoma udoben počitek ali krajši spanec. Namenjeni so tudi, na primer, delu od doma. Vaše delo na prenosnem računalniku bo tako potekalo neprekinjeno, medtem ko bo vaše telo sproščeno in v pokončnem položaju sedelo v anatomsko oblikovanem pohištvu tudi po nekaj ur skupaj. Nekateri pa bodo namenjeni samo obogatitvi bivalnega prostora, tako da boste z njim lahko zapolnili tako imenovan »prazen prostor«.

Fotelji in počivalniki ter njihove prednosti

Se spomnite, da so starejše verzije sedežnih garnitur največkrat poleg imele še fotelj? Tako je po navadi vanje sedla glava družine oziroma oče. Danes so te navadne fotelje nadomestili kakovostni in izredno udobni počivalniki, ki so ikona elegance, visokokakovostnih materialov ter izredno dolge življenjske dobe.

Njihove prednosti so naslednje:

 • dejavniki udobja,
 • elegantni dodatki za spalnice, dnevne sobe ali poslovne prostore,
 • za zdrav in anatomski počitek,
 • izdelani oz. oblazinjeni s kompaktno poliuretansko peno, ki je višje trdote, se ne bo posedel tudi po nekaj let, saj bo zadržal svojo prvotno obliko,
 • v njem lahko udobno tudi delate od doma, preko prenosnega računalnika,
 • izboljšujejo produktivnost,
 • nudijo popolno sprostitev, umiritev ter oporo telesa,
 • možnost popolnoma personalizirane izbire materiala in barve,
 • moderne in prefinjene oblike,
 • enostavno vzdrževanje zaradi snemljivega blaga, ki ne vpije tekočine,
 • poudarijo dobre lastnosti prostora ter mu prinašajo ravnovesje.

Glavne prednosti so pa te, da so izdelani iz najkakovostnejših materialov, ki so izredno vzdržljivi in sami po sebi kompaktni, tako da bodo vzdržali še dolgo let. Zasnovani so glede na najnovejše oblikovalske trende ter smernice. Ni se vam treba jeziti z vzdrževanjem, saj imajo snemljivo prevleko, ki jo lahko enostavno operete v pralnem stroju.

Kaj pa je najboljše? Da so pri nas na voljo številne kombinacije barv in vzorcev, ki so za prav vsak okus ali arhitekturo prostora, v katerem bodo fotelji in počivalniki stali.

Vrste počivalnikov

V naši ponudbi boste zasledili izdelke, ki se razlikujejo glede na:

 • barve,
 • podnožje,
 • materiale.

Izbirate lahko med čudovitimi izdelki, ki so izdelani iz umetnega oz. pravega usnja ali tekstila. Tudi osnove se razlikujejo glede na material, pa naj bo to jeklo ali les, ter glede na to, ali vsebujejo naslon za roko in tabure. Vse je odvisno od tega, čemu bodo fotelji in počivalniki služili. Lahko le za lenarjenje in počivanje, branje knjige, poslušanje glasbe in podobno.

Izbire je veliko in seveda imajo tudi materiali svoje prednosti in slabosti. Umetno usnje, na primer, vam bo omogočilo enostavno čiščenje, medtem ko se tudi tekstil lahko kosa z njim. Vsi moderni fotelji in počivalniki pa vsebujejo snemljivo prevleko, ki se jo da zelo enostavno očistiti.

Cene se različno gibljejo od izdelka do izdelka, saj je odvisna od tega, iz kakšnega materiala so narejeni, funkcije, značilnosti in dodatki, po zahtevah kupca. Za podrobno ponudbo vas vabimo, da nam pošljete povpraševanje, kjer vam lahko kasneje tudi sestavimo točen cenik, izmerjen glede na vaše zahteve in želje.

Fotelji in počivalniki so izredno povpraševani kosi pohištva, ki niso namenjeni le počitku, vendar imajo še številne druge pozitivne lastnosti, nad katerimi boste naravnost navdušeni. Izberite svoj priljubljeni model in še danes uživajte v udobju.  Politika piškotkov

  To spletno mesto uporablja piškotke.

  Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

  Kliknite za več informacij o piškotkih.