Ob omembi besedne zveze ‘zložljivi stoli’ marsikdo pomisli na tiste neudobne plastične pripomočke z majhnim sedalom. Saj veste, to so tisti stoli, na katerih, če se malo pošalimo, očetje posedajo med družinskimi pikniki. Vendar pa naši zložljivi stoli dokazujejo ravno nasprotno, saj so neverjetno udobni in izdelani iz kakovostnih naravnih materialov.

Naš glavni cilj je namreč uporabnikom predstaviti popolnoma novo pohištveno zgodbo, ki več kot le navduši. Naša oprema govori sama zase, mi pa pri svojem delu prisegamo na skrbno izbiro pohištvenih elementov najbolj priznanih domačih in tujih proizvajalcev. V svojo vizijo trdno verjamemo v to, da vas bodo naši zložljivi stoli presunili. Ti so namreč živi dokaz, kako lahko z malo kreativne žilice in kakovostne izdelave tudi iz najbolj enostavnega izdelka nastane hit, ki jemlje dih.

Priročna rešitev

Brez stolov si težko predstavljamo funkcionalno urejen dom. Kljub njihovi nepogrešljivosti pa ta kos pohištva zavzame kar nekaj prostora. Sploh, kadar jih ne uporabljate vsakodnevno ali pogosto. Glavna prednost zložljivih stolov pa je ravno v tem, da jih lahko preprosto, hitro in brez težav zložite. Ko jih spet potrebujete, jih le ponovno sestavite. Naši stoli so tako odlična rešitev tudi za domove, kjer se srečujemo s pomanjkanjem prostora.

Zahvaljujoč skrbno zasnovanemu dizajnu so leseni zložljivi stoli primerni za najrazličnejše priložnosti. Ker so izredno prijetnega videza, jih lahko postavite v jedilnico, zaradi svoje uporabnosti pa se odlično znajdejo tudi na balkonu ali terasi. Z našimi raznovrstnimi lesenimi zložljivimi stoli noben obisk ne bo več predstavljal težave. Ne glede na to, koliko gostov bo prišlo v vaš dom, vedno jih boste imeli kam posesti.

Bistvo zložljivih stolov je njihova neverjetna funkcionalnost, saj ne zavzemajo veliko prostora in so primerni celo za transport. Tako so nadvse priročni za lastnike kamp prikolic ali ljubitelje taborjenja na prostem. Stole zložite v prtljažnik avtomobila in se odpravite na oddih. Po naporni poti jih v hipu sestavite in že lahko uživate ob pitju kave ali svoje najljubše osvežilne pijače.

Zložljivi stoli za vsak okus

Če imate zaradi nostalgičnih spominov kakršnekoli pomisleke glede primernosti umestitve stolov v sodobno opremljen dom, naj vas pomirimo. Pri nas boste namreč naleteli na najrazličnejše modele in različice, ki so primerne tako za tradicionaliste kot vse ljubitelje modernega sloga.

Našo ponudbo smo celo tako skrbno zasnovali, da stolov ne boste želeli uporabljati le občasno. Z njimi boste namreč bistveno pripomogli k popestritvi jedilnega prostora, terase, balkona ali domačega vrta. Tako boste ustvarili svoj mali raj, kjer se boste lahko sprostili od napornega vsakdanjika.

Raznovrstna ponudba stolov prepriča vsakega. Pestra paleta barv, barvnih kombinacij in dizajna navduši tudi najbolj zahtevne stranke. Če želite spoznati popolnoma nove dimenzije posedanja, potem smo pravi naslov za vas.      

Prijazni materiali

Pri podjetju Domize se trudimo ponujati izdelke, ki so trajnostni in prijazni do okolja ter hkrati uporabnika. Tradicijo skušamo preplesti s sodobnim slogom in tako v vaš dom pripeljati vse čare narave. Ogrodja naših zložljivih stolov so zato izdelana iz lesa, ki se že tisočletja izkazuje za enega najbolj uporabnih in trpežnih materialov. Kljub napredku plastike in izdelkov iz nje, ki so v veliki meri nadomestili lesene, pa tiste prave legende nikoli ne umrejo. Tako je les ravno zaradi svojih edinstvenih lastnosti danes ponovno visoko cenjena surovina. Je naraven, diha, kljub svoji lahkotnosti pa je neverjetno obstojen in trpežen.

Zložljivi stoli iz lesa tako dajejo izvrsten občutek domačnosti in topline, ki je ne more zamenjati noben drug material. Seveda pa smo poleg popolnoma lesenih stolov naš asortima nadgradili tudi z oblazinjenimi modeli in tistimi s sedali ter naslonjali iz tkanine. Ta diha, je zračna in zato na človeško telo deluje blagodejno. Z izbiro vrhunskih zložljivih stolov boste sebi in svojim bližnjim privoščili košček narave v svojem domu. In ustvarili nepozabne spomine ob druženju s prijatelji.    Politika piškotkov

    To spletno mesto uporablja piškotke.

    Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

    Kliknite za več informacij o piškotkih.