Pomlad že trka na vrata in z njo sončni žarki, ki prinašajo toplino in optimizem v vsakdan. Z vedno daljšimi in toplejšimi dnevi si bomo lahko privoščili druženja z domačimi in prijatelji kar zunaj na terasi ali vrtu, pa kak piknik, rojstnodnevno zabavo, obletnico …
 
 

Prednosti vrtnih zabav so gotovo prostornost, večja fleksibilnost glede priprave prostora za druženje, sproščenost, skratka, kot gostitelji imamo vsaj kakšno skrb manj. Preden pa se prične sezona spomladanskih in poletnih vrtnih zabav, si zagotovite še kak funkcionalen, večnamenski kos pohištva, da vam ne bo potrebno skrbeti, kam posesti vse vaše goste.

 

 

Pri nas so vam na voljo raznovrstni zložljivi leseni stoli (https://domize.si/stoli/zlozljivi-stoli.html), ki so odlična rešitev, če vam v stanovanju primanjkuje prostora – lahko jih postavite v jedilnico, na balkon ali teraso, ko jih ne potrebujete, pa jih enostavno zložite in pospravite. 

(Zložljiv dizajnerski stol Erica, La Sedia)

Posebej priljubljeni v spomladanski ponudbi so vrtni stoli (https://domize.si/stoli/vrtni-stoli.html). Če imate dovolj neudobnih, dotrajanih plastičnih stolov na vašem vrtu, balkonu oz. terasi, vas vabimo, da si ogledate našo široko ponudbo. Naši vrtni leseni stoli so varni, masivni in udobni, zato lahko na njih brez težav sedite po več ur. Poleg lesenih so vam na voljo tudi stoli iz polipropilena (lahek, a trden, v celoti razgradljiv material), ki je odporen proti vsem neugodnim vremenskim vplivom in je zato idealen material za zunanje pohištvo. Vrtni stoli so vrhunske italijanske kakovosti (proizvajalcev La Sedia, Pedrali), so klasični in elegantni, zato so odlična izbira tako za domačo uporabo kot za terase gostinskih lokalov in kavarn.

(Vrtni stol Tatami 306, Pedrali)

Izberite vrtno pohištvo po vaših merilih in željah, da vam bo vedno v ponos in boste z veseljem povabili  najdražje v svoj dom.

Vabimo vas, da se za nasvete in dodatne informacije o naši ponudbi obrnete na nas – pokličite 031/502-469 ali nam pišite na info@domize.si

(Zložljiv stol Regista PSR, La Sedia)

 

 

     Politika piškotkov

    To spletno mesto uporablja piškotke.

    Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

    Kliknite za več informacij o piškotkih.