Včasih je veljalo prepričanje (ali kar nenapisano pravilo), po katerem sta bila nakup sedežne garniture, zofe oz. kavča, ter nakup postelje dva ločena dogodka. Spanje na kavču z raztegljivim ležiščem je vnaprej pomenilo slab spanec, bolečine v hrbtu ves naslednji dan ter še kakšno nevšečnost.
 
Sodobni trendi notranje opreme stanovanja pa težijo k temu, da je pohištvo čim bolj funkcionalno, ekonomično in ergonomično zasnovano, tako da poleg odlične kakovosti in udobja zagotavlja tudi maksimalen prostorski izkoristek.
 

Sedežna garnitura z raztegljivim ležiščem je odlična izbira za garsonjero ali manjše stanovanje – čez dan bo prijetno središče v dnevni sobi za preživljanje prostega časa, zvečer pa s preprostim potegom postane udobna postelja. Hkrati pa je rešilna bilka prav za vsak dom takrat, ko potrebujemo dodatno ležišče za svoje goste. Posebnost naših sedežnih garnitur je inovativen sistem, pri čemer ostane ležišče do uporabe skrito v notranjosti garniture. Dizajn garnitur „2 v 1“ predstavljajo moderne linije. Kovinska konstrukcija ter oblazinjeno sedišče in naslon z mehko poliuretansko (ali pa spominsko) peno, ki se ne poseda, pa zagotavljata vrhunsko kvaliteto.

 

Naša ponudba oblazinjenega pohištva zajema široko paleto enosedov, dvosedov, trosedov, raztegljivih sedežnih garnitur s polotokom, sedežnih garnitur z ležiščem in drugimi postavitvami po vaši želji. Izbirate lahko med dvema višinama vzmetnice (12 cm ali 17 cm), z vzmetmi pritrjena mreža ležišča pa zagotavlja popolno prilagojenost obliki telesa. Material oblazinjenja je lahko tekstil ali umetno usnje v različnih barvah. Prednost je tudi v celoti snemljivo in pralno blago, ki je enostavno za vzdrževanje.

Vabljeni k ogledu naše ponudbe, po predhodnem naročilu pa se lahko oglasite in se na lastni koži prepričate o udobju naših sedežnih garnitur in vzmetnic.

     Politika piškotkov

    To spletno mesto uporablja piškotke.

    Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

    Kliknite za več informacij o piškotkih.