Nakup sedežne garniture ali pa pisarniškega stola ni impulzivni nakup – sploh če želite, da bo nakup tovrstne opreme bodisi za stanovanje bodisi za poslovni prostor ostal naložba za nadaljnja leta, desetletja. Zato je dobro, da se na lov podamo pripravljeni in organizirani.
 

Glede na široko ponudbo na tržišču je najtežje narediti ožji izbor. Navadno za nakup odločijo trije kriteriji – kvaliteta, zunanjost (dizajn, oblika, dimenzije) ter cena, iščemo pa izdelek, ki ima vse troje v najboljšem razmerju. Na vas je, da premislite, kolikšno vsoto ste okvirno pripravljeni odšteti za pohištvo, mi pa vam stopimo naproti in z veseljem pomagamo pri izboru najboljšega izdelka za vas. Večina nas raje prespi ter pretehta različne možnosti, preden se dokončno odloči za nakup – sploh kadar gre za večji kos pohištva.

Pri nas se zavedamo, kako pomembno je lastno doživetje in občutek pri izboru pomembnih kosov notranje opreme, kot je na primer sedežna garnitura. Zato nudimo možnost obiska po predhodnem dogovoru, kjer se lahko z nami osebno posvetujete, si ogledate in preizkusite razstavljene izdelke posameznih proizvajalcev pohištva. Poleg tega, da italijansko pohištvo proizvajalcev ZG Group, Domitalia, Pedrali, La sedia idr. s certifikati jamči za vrhunsko kakovost produktov in neoporečnost materialov, vam z veseljem pomagamo pri odločitvi za ustrezen model, dizajn, tkanine, materiale in dekor tako, da boste vi zadovoljni.

Kolikor se da optimalno upoštevamo vaše potrebe in razpoložljivost, s pomočjo našega arhitekta in vaših pričakovanj pa ustvarjamo uspešne zgodbe. Preizkusiti sedežne garniture vas nič ne stane – veliko več vas lahko stane napačna izbira. Ne kupujte mačka v žaklju, naj odloči osebno doživetje.    Politika piškotkov

    To spletno mesto uporablja piškotke.

    Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

    Kliknite za več informacij o piškotkih.