leseni stoli

Leseni stoli

 

Pri nakupovanju stolov za jedilnico imate kar nekaj možnosti. Na voljo so vam leseni stoli, kovinski stoli ter kovinski in leseni zložljivi stoli. Seveda je veliko odvisno od vaše jedilne mize. Verjetno menite, da se poleg lesene mize podajo leseni stoli, poleg kovinske ali steklene pa kovinski. Za skladnost stila jedilne mize in stolov pa to dandanes ni več nujno. Poleg kovinske mize se lahko odlično prilegajo tudi stoli z ogrodjem iz lesa, sedalo in naslon pa sta lahko lesena ali kovinska. Za sodobni in modni videz jedilnice je število mogočih kombinacij skorajda neomejeno, za kar so kar najbolj zaslužni proizvajalci s svojimi inovativnimi idejami. Lesene stole pa lahko uporabite tudi na terasi.

Za več informacij o naši ponudbi lesenih stolov nas lahko pokličete na 031/502-469 ali nam pišete na info@domize.si.

Domitalia

Za še več modelov in informacij obiščite spletno stran proizvajalca – Domitalia

Leseni stoli za prijetnejši ambient

Želite uživati ob prigrizku in kramljati v prijetnem ambientu? Preizkusite naše čudovite in udobne lesene stole, ki so vam na voljo v različnih dimenzijah, barvah, materialih in oblikah. Vsak lesen stol iz naše ponudbe je oblikovno dovršen in visokokakovosten. Masivno in trpežno ogrodje je največkrat izdelano iz bukovega, hrastovega ali jesenovega lesa. Čeprav gre za leseni stol, pa sta sedišče in naslon lahko izdelana tudi iz drugega materiala.

Oblazinjeni leseni stoli za še večje udobje

Še večje ugodje vam nudijo oblazinjeni leseni stoli. Blazina je lahko izdelana iz usnja ali umetnih materialov, na voljo pa vam je v številnih barvah. Upoštevajte opremo svoje kuhinje, pohištvo v dnevni sobi, talno oblogo, svetila in seveda tudi lastne želje, oglejte si galerijo fotografij na naši spletni strani in izberite lesene stole, ki se bodo lepo vključili v opremo vaše jedilnico.

Za več informacij o naši ponudbi lesenih stolov nas lahko pokličete na 031/502-469 ali nam pišete na info@domize.si.

     Politika piškotkov

    To spletno mesto uporablja piškotke.

    Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

    Kliknite za več informacij o piškotkih.