Alioth-1 zoom

Hover

Alioth-2 zoom

Hover

Alioth-3 zoom

Hover

Alioth-4 zoom

Hover

Alioth-5 zoom

Hover

Alioth-1
Alioth-2
Alioth-3
Alioth-4
Alioth-5
Full Screen

Usnjena sedežna garnitura Alioth

Sedežna garnitura Alioth italijanskega proizvajalca Doimo Salotti, modularna usnjena sedežna garnitura s klasičnimi in elegantnimi linijami, za katero je značilno delo capitonné (imenovano tudi usnje, obdelano z gumbi) in zaobljeni nasloni za roke, ki dajejo odlično harmonijo oblik, značilnih za klasične sedežne garniture tipa Chesterfield.

 

Izdelana je iz masivne lesene konstrukcije, oblazinjena s kompaktno poliuretansko peno višje trdote.

 

Podrobnosti:

Na spodnjih povezavah si lahko ogledate možne barve in tehnične podatke izdelkov na voljo.

 

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

Opis

Modularna usnjena sedežna garnitura s klasičnimi in elegantnimi linijami, za katero je značilno delo capitonné (imenovano tudi usnje, obdelano z gumbi) in zaobljeni nasloni za roke, ki dajejo odlično harmonijo oblik, značilnih za klasične sedežne garniture tipa Chesterfield.

Model Alioth je mogoče konfigurirati glede na potrebe, tako v različici sedežne garniture, kot vogalna kompozicija, z elementi, ki se razlikujejo po velikosti in obliki. Usnje sedežne garniture ni odstranljivo. Zelo izvirna je polna, primerna za označevanje razkošnega in prefinjenega pohištva. Počivalnik je alternativna rešitev, vendar ne brez šarma, za dokončanje popolne dnevne sobe, ki tvori tradicionalno dnevno sobo.

Izdelana je iz masivne lesene konstrukcije, oblazinjena s kompaktno poliuretansko peno višje trdote. Poliuretanska pena je čvrsta, zato se tudi po nekaj letih sedišče ne bo posedlo.
Usnje je eden izmed najboljših materialov za oblazinjeno pohištvo, je naraven material, ki je odporen in trpežen. Usnje, ki ga uporabljamo za oblazinjenje prihaja z izbranih kmetij, je naravno, to je razvidno tudi iz kakršnih koli nepravilnosti kot so gube, brazgotine ali znaki poškodb, ki jih je žival utrpela v času svojega življenja. Te značilnosti zato niso napake, ampak okras vsakega kosa zaradi česar se med sabo razlikujejo.

Usnjena sedežna garnitura Alioth je lahko izdelana v različnih postavitvah.

Navajamo nekaj primerov Usnjene sedežne garniture Alioth z dimenzijami:

  • Dvosed maxi: dolžina 200 cm, širina 90 cm in višina 75 cm
  • Trosed: dolžina 225 cm, širina 90 cm in višina 75 cm

Usnjena sedežna garnitura je v celoti izdelana v Italiji, garancija na izdelek je dve leti.

Materiali oblazinjenja je pravo usnje.

Kliknite na sliko za ogled dokumentov proizvajalca 

Dodatne informacije

Tip sedežne

Enosed/Počivalnik, Dvosed, Trosed, V obliki črke L

Material sedežne Doimo

Tekstil, Usnje

Blagovna znamka

Doimo Salotti