Tibet-1 zoom

Hover

Tibet-2 zoom

Hover

Tibet-3 zoom

Hover

Tibet-4 zoom

Hover

Tibet-5 zoom

Hover

Tibet-6 zoom

Hover

Tibet-7 zoom

Hover

Tibet-1
Tibet-2
Tibet-3
Tibet-4
Tibet-5
Tibet-6
Tibet-7
Full Screen

Sedežna garnitura raztegljiva v ležišče Tibet

Sedežna garnitura raztegljiva v ležišče Tibet italijanskega proizvajalca Doimo Salotti, je idealna za tiste, ki iščejo poseben dizajn. Majhna  sedežna garnitura Tibet lahko v nekaj trenutkih postane udobno ležišče, opremljeno z udobno poliuretansko vzmetnico debeline 17 cm, ki jo podpira robustno mrežasto dno s pripetim sediščem.

 

Sedežna garnitura je narejena iz kovinske konstrukcije, oblazinjena s poliuretansko peno: trdota sedišča je 30 kg/m³, trdota naslona 21 kg/m³.

 

Podrobnosti:

Na spodnjih povezavah si lahko ogledate možne barve in tehnične podatke izdelkov na voljo.

 

Opis

Majhna sedežna garnitura Tibet lahko v nekaj trenutkih postane udobno ležišče, opremljeno z udobno poliuretansko vzmetnico debeline 17 cm, ki jo podpira robustno mrežasto dno s pripetim sediščem. Opcijsko je možno naročiti vzmetnico iz spominske pene. Za lažje odpiranje posteljnega mehanizma je Tibet opremljen s praktičnim trakom iz tkanine, ki se nahaja na sredini hrbtnih blazin. Tibet je lahko modularen, kotni ali linearen, tako v fiksni kot v posteljni izvedbi.

Mehanizem za enostavno odpiranje, ​​razkriva veliko posteljo dolžine 200 cm s 140 cm ali 160 cm širokom kovinskim ogrodjem in 17 cm vzmetnico.

Blago raztegljive sedežne garniture je v celoti snemljivo in pralno. Sedežna garnitura je narejena iz kovinske konstrukcije, oblazinjena s poliuretansko peno: trdota sedišča je 30 kg/m³, trdota naslona 21 kg/m³.

S preprostim potegom postane sedežna garnitura udobna in praktična postelja, z vzmetnico iz poliuretanske ali spominske pene s trdoto 25 kg/m³. Mreža ležišča je pritrjena z vzmetmi, ki se prilagajajo obliki telesa, sedalni del je narejen iz elastičnih trakov.

Raztegljiva sedežna garnitura Tibet je dobavljiva v naslednjih dimenzijah:

  • Dvosed – dolžina 186 cm, raztegljiva v ležišče z vzmetnico dimenzije 140 x 200 x 17 cm
  • Trosed – dolžina 206 cm, raztegljiva v ležišče z vzmetnico dimenzije 160 x 200 x 17 cm

Širina sedežne garniture je 98 cm, višina 91 cm, ležišče, ki je vgrajeno v sedežni garnituri Tibet se raztegne v dolžino 219 cm.

Raztegljiva sedežna garnitura je v celoti narejena v Italiji, garancija na izdelek je 2 leti. Materiali oblazinjenja so lahko tekstil ali umetno usnje.

Kliknite na sliko za ogled dokumentov proizvajalca 

Dodatne informacije

Tip sedežne

Enosed/Počivalnik, Dvosed, Trosed, V obliki črke L

Material sedežne Doimo

Tekstil, Usnje

Blagovna znamka

Doimo Salotti