Zložljive mize

Življenje postaja vedno dražje, povprečna bivalna površina pa se zmanjšuje. S tem postajajo vedno manjši tudi prostori, zato se splača premisliti o nakupu zložljive mize. Če stanujete v majhnem stanovanju, so zložljive mize kot nalašč, saj lahko takšno mizo preprosto postavite le takrat, ko jo potrebujete. Enako velja za manjše novogradnje. Funkcionalnost zložljive mize je res priročna.

Za več informacij o naši ponudbi zložljivih miz nas lahko pokličete na 031/502-469 ali nam pišete na info@domize.si.

Zložljive mize

Zložljive mize so vsestransko uporabne, za zelo praktične pa se izkažejo tam, kjer vam vsak meter igra pomembno vlogo, saj zavzamejo zelo malo prostora.

 

Praktičnost zložljivih miz

Bi si želeli praznovati rojstne dneve in svečane dneve ob veliki mizi, a imate prostorsko stisko? Rešitev za vaše težave so zložljive mize. Zložljiva miza je kot nalašč ob raznih večjih nenapovedanih obiskih ali zabavah. Zaradi njene funkcionalnosti jo boste zlahka skladiščili in uporabljali le, kadar jo boste potrebovali.

 

Oblike zložljivih miz

Pri nas je izbira res velika: okrogle, ovalne ali oglate zložljive mize. Izdelane so iz masivnega lesa ali polipropilena v kombinaciji s kovinskim podnožjem. Na voljo so v različnih dimenzijah in oblikah.

Zložljiva miza je nepogrešljiv jedilniški element za vsakega gostinca, saj lahko zaradi svoje praktičnosti zlaganja v gostinskem lokalu velikokrat reši stisko s prostorom.

 

Za več informacij o naši ponudbi zložljivih miz nas lahko pokličete na 031/502-469 ali nam pišete na info@domize.si.