Kovinske mize

V podjetju DoMize imamo najrazličnejše jedilne mize. Lahko se odločite za elegantne kovinske mize ali vedno priljubljene lesene. Izbirate lahko tudi med različnimi oblikami. Našo bogato ponudbo sestavljajo pravokotne, ovalne in okrogle jedilne mize, a se pri tem vaša izbira še ne konča. Premislite, katera bo pravšnja za vaš prostor. Zložljiva ali raztegljiva miza? Odločitev prepuščamo vam, povemo vam le, da so stranke nad njimi zelo navdušene. Prilagodijo se lahko namreč prostoru in priložnosti. Seveda pa potrebuje jedilna miza tudi primerne stole. H kovinski mizi se lepo podajo kovinski stoli, k leseni mizi pa leseni. Izbira visokokakovostnih izdelkov je res velika, o čemer so se prepričale številne zadovoljne stranke. Poskrbeli smo namreč že za čudovito ureditev številnih jedilnic. Prepustite se naši strokovnosti tudi vi.

 

Za več informacij o naši ponudbi kovinskih miz nas lahko pokličete na 031/502-469 ali nam pišete na info@domize.si.

Pedrali

Za še več modelov in informacij obiščite spletno stran proizvajalca – Pedrali

Ditreitalia

Jedilnica kot osrednji prostor v stanovanju

Jedilnica že dolgo ni prostor, v katerem bi ljudje le zajtrkovali, kosili in večerjali. Čedalje bolj postaja tudi prostor druženja s prijatelji ali klepeta z družino. Kovinska miza pride prav tudi za učenje, branje, reševanje križank, igranje namiznih iger in podobno. Jedilnica postaja del družabnega življenja, saj je kovinska miza v njej osrednji objekt za prijetno družinsko kramljanje ali pogostitev gostov. Čudovita kovinska miza s trdnimi kovinskimi nogami in elegantno stekleno površino bo zagotovo očarala vas in vaše goste, klepet ter druženje ob hrani in pijači pa bosta še prijetnejša.

Raztegljive kovinske mize

Življenje postaja vedno dražje, povprečna bivalna površina pa se zmanjšuje. S tem postajajo čedalje manjše tudi jedilnice, zato se splača premisliti o nakupu raztegljive mize. Če stanujete v majhnem stanovanju, so raztegljive mize kot nalašč, saj lahko takšno mizo preprosto raztegnete le, kadar jo potrebujete. Enako velja za manjše novogradnje. Ko vas obiščejo znanci, mizo preprosto raztegnite in prostora bo dovolj za vse. Poleg raztegljive mize je priročna tudi zložljiva kovinska miza, ki lahko služi tudi kot izredno estetsko dodelana odlagalna polica. Oglejte si naše raztegljive kovinske mize in izberite tisto, ki vam najbolj ugaja.

Oblike kovinskih miz

Pravokotne kovinske mize so zelo praktične, saj imajo veliko uporabno površino. Poleg tega lahko pravokotno mizo preprosto potisnete ob steno in bo še vedno dovolj prostora za kosilo štiričlanske družine. Veliko prostora omogočajo tudi ovalne mize. Gre za estetsko dovršene zaobljene linije, ki preprečujejo udarce. Ovalne mize so zato precej boljše kot pravokotne, še posebno, če imate doma majhnega otroka. V takšnem primeru lahko razmislite tudi o nakupu okrogle mize. Če so v vaši družini več kot štirje člani, okrogle mize morda niso najboljša odločitev, saj bo celotna družina težko obedovala skupaj. Se pa okrogla miza izredno lepo poda v manjša stanovanja ali mansarde in je odličen nakup za par ali mlado družino.

Za več informacij o naši ponudbi kovinskih miz nas lahko pokličete na 031/502-469 ali nam pišete na info@domize.si.

     Politika piškotkov

    To spletno mesto uporablja piškotke.

    Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

    Kliknite za več informacij o piškotkih.