Klubske mize

V vsaki dnevni sobi stoji ob sedežni garnituri tudi klubska miza, da lahko nanjo odložimo kavo, čaj, pecivo ali revije, lahko pa nam klubska miza služi tudi kot odložišče za daljinski upravljalnik ali prigrizke. Klubska miza je tista, okoli katere se zbere družina ob večerih in gleda televizijo, ali druščina ob sproščenem kramljanju. Izberite pravšnjo, da bo druženje še prijetnejše.

Za več informacij o naši ponudbi klubskih miz nas lahko pokličete na 031/502-469 ali nam pišete na info@domize.si

Doimosalotti

Ditreitalia

Pravilna izbira klubske mize

 

Osnovna napaka, ki jo ljudje delamo pri izbiri klubske mize, je ta, da izberemo premajhno glede na velikost dnevne sobe in kavča. Priporočljivo je, da je klubska mizica ustrezna glede na sedežno garnituro ali počivalnik, poleg katerih stoji, torej naj bi bila dolga približno dve tretjini dolžine sedežne garniture.

Pomembna je tudi višina klubske mize, in sicer naj ta ne bi bila višja od sedežne garniture oziroma dela sedežne garniture, na katerem sedimo.

Seveda je pomembna  tudi oddaljenost klubske mizice od sedežne garniture – idealna razdalja je 45 centimetrov. Tako lahko brez težav dosežemo kozarec ali skodelico na klubski mizi, poleg tega pa imamo tudi dovolj prostora, da brez težav po potrebi iztegnemo noge.

Izbirate lahko tako med lesenimi klubskimi mizami, kovinskimi klubskimi mizami ali modernimi mizami iz stekla ali plastike.

Za več informacij o naši ponudbi klubskih miz nas lahko pokličete na 031/502-469 ali nam pišete na info@domize.si

     Politika piškotkov

    To spletno mesto uporablja piškotke.

    Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

    Kliknite za več informacij o piškotkih.