Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

Brezplačna dostava

Ob nakupu nad 500 €

Ugodna ponudba

Garantirano najnižje cene

Kratek dobavni rok

Izdelke dostavimo v 2 do 4 tednih

VZMETNICE

V današnjem hitrem ritmu življenja je še kako pomembno, da spimo dovolj in da je spanec kar se da kakovosten. To pomeni, da se ne zbudimo z bolečino v hrbtu, vratu ali vretencih. Veliko ljudi se namreč pritožuje, da jih zjutraj, ko vstanejo iz postelje, boli celotno telo.

Izbira prave vzmetnice je zelo pomembna, saj je ta odvisna tudi od vaših želja, potreb in tudi navad. Če imate težave s hrbtenico, bo za vas najboljša izbira medicinske vzmetnice, ki bo blagodejno delovala an bolečine v hrbetnici in križu. Za dober spanec pa se odločite tudi za aktiven vzglavnik, ki bo podpiral vašo glavo in jo med spanjem ohranjal v pravilnem položaju.

Za več informacij o naši ponudbi vzmetnic nas lahko pokličete na 031/502-469 ali nam pišete na info@domize.si. Prav tako pa si lahko ponudbo vzmetnic ogledate v naši spletni trgovini, kjer vam ponujamo široko izbiro vzmetnic različnih velikosti. Tako lahko za svoje otroke izberete vzmetnico 90x200, če pa želite imeti pri spanju več prostora, pa izberete velikost vzmetnice 140x200. Izbira prave velikosti je pomembna, saj bo tudi ta vplivala na vaš spanec.

Vzmetnice

Set Descending Direction

   

Izdelki 1 do 12 od 14 skupaj

  1. 1
  2. 2
Set Descending Direction

   

Izdelki 1 do 12 od 14 skupaj

  1. 1
  2. 2