• Sedežna garnitura Newton

Usnjena sedežna garnitura Newton

Usnjena sedežna garnitura Newton italijanskega proizvajalca Doimo Salotti, predstavlja novo generacijo sedežnih garnitur, katerih glavna značilnost je prilagodljivost sestave, ki želi spoštovati navade uporabe, potrebe projekta in opremljenost prostora.Izdelana je iz masivne lesene konstrukcije, oblazinjena s kompaktno poliuretansko peno višje trdote.
Cene so informativne!

že od 4.282,38 €

Opis
Newton predstavlja novo generacijo sedežnih garnitur, katerih glavna značilnost je prilagodljivost sestave, ki želi spoštovati navade uporabe, potrebe projekta in opremljenost prostora.

Vsi elementi, ki sestavljajo Newtonovo leseno sedežno garnituro, so neodvisni drug od drugega, zato so konfiguracije, ki jih je treba zadovoljiti, neomejene. Ta sedežna garnitura brez naslona je bila ustvarjena, da vam prilagodi vašo udobje z ohlapnimi blazinami, nameščenimi na sedišče.

Vključevanje elementov dodatne opreme, kot so lesene police in police za knjige, ter možnost kombiniranja različnih materialov, kot sta tkanina in usnje, ustvarja dodatno stopnjo prilagoditve. Sedaj sedežna garnitura postane edinstven in izviren kos pohištva, sodoben in funkcionalen hkrati.

Izdelana je iz masivne lesene konstrukcije, oblazinjena s kompaktno poliuretansko peno višje trdote. Poliuretanska pena je čvrsta, zato se tudi po nekaj letih sedišče ne bo posedlo.
Usnje je eden izmed najboljših materialov za oblazinjeno pohištvo, je naraven material, ki je odporen in trpežen. Usnje, ki ga uporabljamo za oblazinjenje prihaja z izbranih kmetij, je naravno, to je razvidno tudi iz kakršnih koli nepravilnosti kot so gube, brazgotine ali znaki poškodb, ki jih je žival utrpela v času svojega življenja. Te značilnosti zato niso napake, ampak okras vsakega kosa zaradi česar se med sabo razlikujejo.

Usnjena sedežna garnitura Newton je lahko izdelana v različnih postavitvah.

Navajamo nekaj primerov usnjene sedežne garniture Newton z dimenzijami:

  • Dvosed: dolžina 172 cm, širina 126 cm in višina 76 cm  – od 4.282,38 EUR
  • Trosed: dolžina 228 cm, širina 126 cm in višina 76 cm  – od 5.161,15 EUR

Usnjena sedežna garnitura je v celoti izdelana v Italiji, garancija na izdelek je dve leti.

Material oblazinjenja je pravo usnje.

Materiali oblazinjenja                                     Tehnični podatki

 

     Politika piškotkov

    To spletno mesto uporablja piškotke.

    Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

    Kliknite za več informacij o piškotkih.