• Sedežna garnitura Glamour
 • Usnjene sedežne garniture
 • Sedežna garnitura Glamour
 • Sedežna garnitura Glamour

Usnjena sedežna garnitura Glamour

Usnjena sedežna garnitura Glamour italijanskega proizvajalca Doimo Salotti, eleganca in prefinjenost sta neločljivi prednosti modularne sedežne garniture Glamour. Zavrnjen retro okus v modernem ključu in okrašen z usnjenim oblazinjenjem z gumbi. Izdelana je iz masivne lesene konstrukcije, oblazinjena s kompaktno poliuretansko peno višje trdote.
Cene so informativne!

že od 5.426,32 €

Opis
Eleganca in prefinjenost sta neločljivi prednosti modularne usnjene sedežne garniture Glamour. Zavrnjen retro okus v modernem ključu in okrašen z usnjenim oblazinjenjem z gumbi.

Sedežna garnitura je v neformalnem in trendovskem slogu, ojačan z bistveno zasnovo, pri kateri je struktura, sestavljena iz udobnih sedežev in podnožja z 2,5 cm nogami.

Vse blazine so narejene iz poliuretanske pene različne gostote in perja, za podporo, a hkrati mehkobo. Delo z gumbi spominja na vintage atmosfero, zaključek po robovih pa je bil ustvarjen z izpopolnjenimi stiskanimi šivi. Naslon za roke lahko zahtevate v lahki različici ali z mehko blazino, popolnoma poravnano z naslonom.

Izdelana je iz masivne lesene konstrukcije, oblazinjena s kompaktno poliuretansko peno višje trdote. Poliuretanska pena je čvrsta, zato se tudi po nekaj letih sedišče ne bo posedlo.
Usnje je eden izmed najboljših materialov za oblazinjeno pohištvo, je naraven material, ki je odporen in trpežen. Usnje, ki ga uporabljamo za oblazinjenje prihaja z izbranih kmetij, je naravno, to je razvidno tudi iz kakršnih koli nepravilnosti kot so gube, brazgotine ali znaki poškodb, ki jih je žival utrpela v času svojega življenja. Te značilnosti zato niso napake, ampak okras vsakega kosa zaradi česar se med sabo razlikujejo.

Usnjena sedežna garnitura Glamour je lahko izdelana v različnih postavitvah.

Navajamo nekaj primerov usnjene sedežne garniture Glamour z dimenzijami:

 • Dvosed: dolžina 206 cm, širina 110 cm in višina 70 cm  – od 5.426,32 EUR
 • Trosed: dolžina 236 cm, širina 110 cm in višina 70 cm  – od 5.749,13 EUR
 • Trosed s počivalnikom: dolžina 366 cm, polotok 166 cm in višine 70 – od 9.501,12 EUR

Usnjena sedežna garnitura je v celoti izdelana v Italiji, garancija na izdelek je dve leti.

Material oblazinjenja je pravo usnje.

Materiali oblazinjenja                                     Tehnični podatki

 

   Politika piškotkov

  To spletno mesto uporablja piškotke.

  Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

  Kliknite za več informacij o piškotkih.