Usnjena sedežna garnitura Evoque

Usnjena sedežna garnitura Evoque italijanskega proizvajalca Doimo Salotti, linije so odločne in hkrati elegantne. Velikost in oblika razkrivajo svečan vidik sedežne garniture, okrašen z zaključki in pozornostjo do najmanjših podrobnosti. Fizionomija sedežne garniture igra na prepletanje sedežev, čisto in bistvenega pomena. Izdelana je iz masivne lesene konstrukcije, oblazinjena s kompaktno poliuretansko peno višje trdote.
Cene so informativne!

že od 4.115,85 €

Opis
Linije sedežne garniture Evoque so odločne in hkrati elegantne. Velikost in oblika razkrivajo svečan vidik sedežne garniture, okrašen z zaključki in pozornostjo do najmanjših podrobnosti. Fizionomija sedežne garniture igra na prepletanje sedežev, čisto in bistvenega pomena.

Sedežna garnitura Evoque je koncentrat prefinjenega dizajna, velemestne elegance in funkcionalnosti, v majhni strukturi. Razlogi, zaradi katerih je ta model idealna rešitev za opremljanje majhnih stanovanj in na splošno vseh bivalnih prostorov, ki želijo izstopati z izjemno ekskluzivnim pohištvom.

Evoque je mogoče kombinirati z dodatnimi elementi, kot so polotok, tabure ali osrednji elementi, ima pa tudi elemente s sistemom relax, ki je popolnoma integriran v sedežno garnituro, ne da bi pri tem ogrozil svojo zasnovo. Kombinirano gibanje naslonjala za glavo in sedišča z naslonom za noge nadzorujeta dva neodvisna gumba, nameščena ob strani kavča.

Izdelana je iz masivne lesene konstrukcije, oblazinjena s kompaktno poliuretansko peno višje trdote. Poliuretanska pena je čvrsta, zato se tudi po nekaj letih sedišče ne bo posedlo.
Usnje je eden izmed najboljših materialov za oblazinjeno pohištvo, je naraven material, ki je odporen in trpežen. Usnje, ki ga uporabljamo za oblazinjenje prihaja z izbranih kmetij, je naravno, to je razvidno tudi iz kakršnih koli nepravilnosti kot so gube, brazgotine ali znaki poškodb, ki jih je žival utrpela v času svojega življenja. Te značilnosti zato niso napake, ampak okras vsakega kosa zaradi česar se med sabo razlikujejo.

Usnjena sedežna garnitura Evoque je lahko izdelana v različnih postavitvah.

Navajamo nekaj primerov usnjene sedežne garniture Evoque z dimenzijami:

 • Dvosed: dolžina 186 cm, širina 108 cm in višina 80/102 cm  – od 4.115,85 EUR
 • Trosed: dolžina 216 cm, širina 108 cm in višina 80/102 cm  – od 4.407,92 EUR
 • Trosed s počivalnikom: dolžina 274 cm, polotok dolžine 173 cm in višine 80/102 cm  – od 7.004,51 EUR

Usnjena sedežna garnitura je v celoti izdelana v Italiji, garancija na izdelek je dve leti.

Material oblazinjenja je pravo usnje.

Materiali oblazinjenja                                     Tehnični podatki

 

   Politika piškotkov

  To spletno mesto uporablja piškotke.

  Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

  Kliknite za več informacij o piškotkih.