• Sedežna garnitura Dylan
 • Sedežna garnitura Dylan
 • Sedežna garnitura Dylan
 • Sedežna garnitura Dylan
 • Sedežna garnitura Dylan
 • Sedežna garnitura Dylan

Usnjena sedežna garnitura Dylan

Sedežna garnitura Dylan italijanskega proizvajalca Doimo Salotti, za katerega so značilne tradicionalne geometrijske linije in bistvena oblika z neodvisnimi sedeži in v manjših dimenzijah. Oblazinjenje je glede na potrebe stranke mogoče v tekstilu, umetnem usnju ali pravek usnju in je popolnoma odstranljivo, razen v usnjeni različici. Izdelana je iz masivne lesene konstrukcije, oblazinjena s kompaktno poliuretansko peno višje trdote.
Cene so informativne!

že od 3.088,49 €

Opis
Sedežna garnitura Dylan, za katerega so značilne tradicionalne geometrijske linije in bistvena oblika z neodvisnimi sedeži in v manjših dimenzijah. Oblazinjenje je glede na potrebe stranke mogoče v tekstilu, umetnem usnju ali pravek usnju in je popolnoma odstranljivo, razen v usnjeni različici.

Sedišča je mogoče naročiti tudi s sistemom relax, električnim, s kombiniranim premikanjem naslonjala in naslona za noge ter upravljalnimi elementi, skritimi ob strani sedežne blazine. V različici relax so sedeži standardno opremljeni s praktičnim naslonom za glavo, ki omogoča udobno oporo. V fiksni različici so lahko sedeži na zahtevo opremljeni z nasloni za glavo v treh velikostih: 48, 58 in 68 centimetrov.

Izdelana je iz masivne lesene konstrukcije, oblazinjena s kompaktno poliuretansko peno višje trdote. Poliuretanska pena je čvrsta, zato se tudi po nekaj letih sedišče ne bo posedlo.
Usnje je eden izmed najboljših materialov za oblazinjeno pohištvo, je naraven material, ki je odporen in trpežen. Usnje, ki ga uporabljamo za oblazinjenje prihaja z izbranih kmetij, je naravno, to je razvidno tudi iz kakršnih koli nepravilnosti kot so gube, brazgotine ali znaki poškodb, ki jih je žival utrpela v času svojega življenja. Te značilnosti zato niso napake, ampak okras vsakega kosa zaradi česar se med sabo razlikujejo.

Usnjena sedežna garnitura Dylan je lahko izdelana v različnih postavitvah.

Navajamo nekaj primerov usnjene sedežne garniture Dylan z dimenzijami:

 • Trosed: dolžina 210 cm, širina 93 cm in višina 81 cm  – od 3.088,48 EUR
 • Trosed s počivalnikom: dolžina 252 cm, počivalnik 162 cm in višina 81 cm  – od 4.917,76 EUR

Usnjena sedežna garnitura je v celoti izdelana v Italiji, garancija na izdelek je dve leti.

Material oblazinjenja je pravo usnje.

Materiali oblazinjenja                                     Tehnični podatki

 

   Politika piškotkov

  To spletno mesto uporablja piškotke.

  Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

  Kliknite za več informacij o piškotkih.