• Sedežna garnitura Duke
 • Sedežna garnitura Duke
 • Sedežna garnitura Duke
 • Sedežna garnitura Duke
 • Sedežna garnitura Duke

Usnjena sedežna garnitura Duke

Sedežna garnitura Duke italijanskega proizvajalca Doimo Salotti, oblazinjen iz mehkega usnja ali blaga, ima dobro strukturo, ki vam omogoča, da najdete pravo ravnovesje med majhnostjo in okusom modernega urbanega dizajna. Izdelana je iz masivne lesene konstrukcije, oblazinjena s kompaktno poliuretansko peno višje trdote.
Cene so informativne!

že od 3.515,06 €

Opis
Sedežna garnitura Duke, oblazinjena iz mehkega usnja ali blaga, ima dobro strukturo, ki vam omogoča, da najdete pravo ravnovesje med majhnostjo in okusom modernega urbanega dizajna.

Za Duke je značilna omejena globina in strogost linij, ki določajo njeno obliko. Udobje zagotavljajo udobni sedeži iz poliuretana in udobni nasloni iz perja.

Podnožje sedežne garniture Duke podpira moderna kovinska noga v obliki vilice, lasersko izrezana v različnih izvedbah ali pa jo lahko naročite z elegantno leseno nogo.

Izdelana je iz masivne lesene konstrukcije, oblazinjena s kompaktno poliuretansko peno višje trdote. Poliuretanska pena je čvrsta, zato se tudi po nekaj letih sedišče ne bo posedlo.
Usnje je eden izmed najboljših materialov za oblazinjeno pohištvo, je naraven material, ki je odporen in trpežen. Usnje, ki ga uporabljamo za oblazinjenje prihaja z izbranih kmetij, je naravno, to je razvidno tudi iz kakršnih koli nepravilnosti kot so gube, brazgotine ali znaki poškodb, ki jih je žival utrpela v času svojega življenja. Te značilnosti zato niso napake, ampak okras vsakega kosa zaradi česar se med sabo razlikujejo.

Usnjena sedežna garnitura Duke je lahko izdelana v različnih postavitvah.

Navajamo nekaj primerov usnjene sedežne garniture Duke z dimenzijami:

 • Dvosed maxi: dolžina 192 cm, širina 86 cm in višina 84 cm  – od 3.515,06 EUR
 • Trosed: dolžina 238 cm, širina 86 cm in višina 84 cm  – od 4.218,33 EUR

Usnjena sedežna garnitura je v celoti izdelana v Italiji, garancija na izdelek je dve leti.

Material oblazinjenja je pravo usnje.

Materiali oblazinjenja                                     Tehnični podatki

 

   Politika piškotkov

  To spletno mesto uporablja piškotke.

  Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

  Kliknite za več informacij o piškotkih.