Usnjena sedežna garnitura Clark

Sedežna garnitura Clark italijanskega proizvajalca Doimo Salotti, ekskluziven dizajn visoke krojaške izdelave. Clark je luksuzna sedežna garnitura, namenjena tistim, ki si želijo upati, in se osvobodijo bolj tradicionalnih estetskih kanonov ter si privoščijo ekskluzivno dnevno sobo, ki zna svojo dnevno sobo narediti izvirno. Izdelana je iz masivne lesene konstrukcije, oblazinjena s kompaktno poliuretansko peno višje trdote.
Cene so informativne!

že od 5.047,14 €

Opis
Ekskluziven dizajn visoke krojaške izdelave. Clark je luksuzna sedežna garnitura, namenjena tistim, ki si želijo upati, in se osvobodijo bolj tradicionalnih estetskih kanonov ter si privoščijo ekskluzivno dnevno sobo, ki zna svojo dnevno sobo narediti izvirno.

Elegantna sedežna garnitura z vintage dušo modernega in prefinjenega dizajna, ki jo v linijah določajo ponavljajoči se šivi, zaradi katerih je izviren in edinstven. Sedišče v obliki polmeseca je popolnoma nekonvencionalna v kombinaciji z elegantnim posebnim naslonom, ki zaokroži resnično edinstveno obliko sedežne garniture.

Izdelana je iz masivne lesene konstrukcije, oblazinjena s kompaktno poliuretansko peno višje trdote. Poliuretanska pena je čvrsta, zato se tudi po nekaj letih sedišče ne bo posedlo.
Usnje je eden izmed najboljših materialov za oblazinjeno pohištvo, je naraven material, ki je odporen in trpežen. Usnje, ki ga uporabljamo za oblazinjenje prihaja z izbranih kmetij, je naravno, to je razvidno tudi iz kakršnih koli nepravilnosti kot so gube, brazgotine ali znaki poškodb, ki jih je žival utrpela v času svojega življenja. Te značilnosti zato niso napake, ampak okras vsakega kosa zaradi česar se med sabo razlikujejo.

Usnjena sedežna garnitura Clark je lahko izdelana v različnih postavitvah.

Navajamo nekaj primerov usnjene sedežne garniture Clark z dimenzijami:

  • Dvosed maxi: dolžina 212 cm, širina 133 cm in višina 89 cm  – od 5.047,14 EUR
  • Trosed: dolžina 232 cm, širina 133 cm in višina 89 cm  – od 5.325,12 EUR

Usnjena sedežna garnitura je v celoti izdelana v Italiji, garancija na izdelek je dve leti.

Material oblazinjenja je pravo usnje.

Materiali oblazinjenja                                     Tehnični podatki

 

     Politika piškotkov

    To spletno mesto uporablja piškotke.

    Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

    Kliknite za več informacij o piškotkih.