Usnjena sedežna garnitura Baltic

Sedežna garnitura Baltic italijanskega proizvajalca Doimo Salotti, je elegantna in sodobna modularna sedežna garnitura, ki združuje krojaško skrb z ekskluzivnim in prefinjenim oblazinjenjem iz blaga in usnja. Kot nalašč za okrasitev dnevne sobe doma. Izdelana je iz masivne lesene konstrukcije, oblazinjena s kompaktno poliuretansko peno višje trdote. Cene so informativne!

že od 4.863,96 €

Opis

Baltic je elegantna in sodobna modularna sedežna garnitura, ki združuje krojaško skrb z ekskluzivnim in prefinjenim oblazinjenjem iz blaga in usnja. Kot nalašč za okrasitev dnevne sobe doma.

Konstrukcija sedeže garniture je rahlo dvignjena od tal, kar poudarja zasnovo kovinskih nog, še ena podrobnost, ki poudarja povezavo med iskanjem modernosti in spoštovanjem bolj tradicionalnih ravnovesij. Naslonjalo in sedežne blazine so narejene iz mehkega gosjega puha s poliuretanskim jedrom.

Izdelana je iz masivne lesene konstrukcije, oblazinjena s kompaktno poliuretansko peno višje trdote. Poliuretanska pena je čvrsta, zato se tudi po nekaj letih sedišče ne bo posedlo.
Usnje je eden izmed najboljših materialov za oblazinjeno pohištvo, je naraven material, ki je odporen in trpežen. Usnje, ki ga uporabljamo za oblazinjenje prihaja z izbranih kmetij, je naravno, to je razvidno tudi iz kakršnih koli nepravilnosti kot so gube, brazgotine ali znaki poškodb, ki jih je žival utrpela v času svojega življenja. Te značilnosti zato niso napake, ampak okras vsakega kosa zaradi česar se med sabo razlikujejo.

Nogice sedežne garniture so izdelane iz kovine, barvane v različnih odtenkih, višiva nogic je 185 mm. K sedežni garnituri je mogoče dokupiti tudi blazine, naslon za glavo ali praktičen tabure.

Usnjena sedežna garnitura Baltic je lahko izdelana v različnih postavitvah.

Navajamo nekaj primerov usnjene sedežne garniture Baltic z dimenzijami:

 • Dvosed maxi: dolžina 198 cm, širina 95 cm in višina 85 cm  – od 4.863,96 EUR
 • Trosed: dolžina 218 cm, širina 95 cm in višina 85 cm  – od 5.112,47 EUR
 • Trosed maxi: dolžina 238 cm, širina 95 cm in višina 85 cm  – od 5.314,87 EUR

Usnjena sedežna garnitura je v celoti izdelana v Italiji, garancija na izdelek je dve leti.

Material oblazinjenja je pravo usnje.

Materiali oblazinjenja                                     Tehnični podatki

   Politika piškotkov

  To spletno mesto uporablja piškotke.

  Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

  Kliknite za več informacij o piškotkih.