Usnjena sedežna garnitura Adrian

Sedežna garnitura Adrian italijanskega proizvajalca Doimo Salotti, je modularen in zelo prilagodljiv model, prilagojen želenemu udobju. Elementi kavča omogočajo konfiguracijo različnih rešitev tako v obliki kot v dinamiki porazdelitve sedežnih in naslonskih blazin, zahvaljujoč številnim velikostim, ki so na voljo. Izdelana je iz masivne lesene konstrukcije, oblazinjena s kompaktno poliuretansko peno višje trdote.
Cene so informativne!

že od 5.214,95 €

Opis
Adrian je modularen in zelo prilagodljiv model, prilagojen želenemu udobju. Elementi kavča omogočajo konfiguracijo različnih rešitev tako v obliki kot v dinamiki porazdelitve sedežnih in naslonskih blazin, zahvaljujoč številnim velikostim, ki so na voljo.

Adrian lahko prilagodite tako, da dodate odprt predelni element, ki je integriran med sedežne blazine kavča, kar ustvari dinamičen učinek v kombinaciji z mehkobo sedišča.

Izdelana je iz masivne lesene konstrukcije, oblazinjena s kompaktno poliuretansko peno višje trdote. Poliuretanska pena je čvrsta, zato se tudi po nekaj letih sedišče ne bo posedlo.
Usnje je eden izmed najboljših materialov za oblazinjeno pohištvo, je naraven material, ki je odporen in trpežen. Usnje, ki ga uporabljamo za oblazinjenje prihaja z izbranih kmetij, je naravno, to je razvidno tudi iz kakršnih koli nepravilnosti kot so gube, brazgotine ali znaki poškodb, ki jih je žival utrpela v času svojega življenja. Te značilnosti zato niso napake, ampak okras vsakega kosa zaradi česar se med sabo razlikujejo.

Usnjena sedežna garnitura Adrian je lahko izdelana v različnih postavitvah.

Navajamo nekaj primerov Usnjene sedežne garniture Adrian z dimenzijami:

  • Dvosed maxi: dolžina 220 cm, širina 99 cm in višina 80 cm  – od 5.214,95 EUR
  • Trosed: dolžina 250 cm, širina 99 cm in višina 80 cm  – od 5.679,95 EUR

Usnjena sedežna garnitura je v celoti izdelana v Italiji, garancija na izdelek je dve leti.

Materiali oblazinjenja je pravo usnje.

Materiali oblazinjenja                                     Tehnični podatki

 

     Politika piškotkov

    To spletno mesto uporablja piškotke.

    Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

    Kliknite za več informacij o piškotkih.