usnjena sedežna garnitura

Usnjena sedežna garnitura

Udobne in dizajnersko dovršene sedežne garniture
italijanskega proizvajalca  DOIMO SALOTTI.

Usnjena sedežna garnitura za vsako dnevno sobo

Zakaj je usnjena sedežna garnitura nekaj, v kar se splača vložiti? Usnje je ob primernem vzdrževanju in pravilni negi nadvse trpežen in dolgo obstojen material. Je sinonim za kakovost in elegantnost, prav zaradi tega pa so usnjene sedežne garniture najbolj cenjene in deležne velikega povpraševanja. Usnjena sedežna garnitura doda piko na i vaši opremi v dnevni sobi. Poleg usnjenih sedežnih garnitur si lahko ogledate še našo ponudbo ostalih sedežnih garnitur.

Za več informacij o naši ponudbi usnjenih sedežnih garnitur nas lahko pokličete na 031/502-469 ali nam pišete na info@domize.si.

Usnjene sedežne garniture – sinonim za prestiž

Zakaj so usnjene sedežne garniture bolj cenjene od drugih? Usnjene se od preostalih sedežnih garnitur razlikujejo predvsem po kakovosti in stilnem pečatu, ki ga usnjeni sedežni garnituri daje usnje. Usnje je namreč sinonim za prestiž, elegantnost, lepoto, moč in prefinjenost.

Usnje se od preostalih materialov razlikuje po kakovosti in trajnosti. Ob pravilni negi bo usnjena sedežna garnitura ostala v svojem prvotnem stanju in se ne bo uničila na mestu, kjer največ sedite. Sijaj in barva usnjene sedežne garniture ne bosta izginila, če je ravnanje z njo primerno, prav tako bo dolgo let ostala enaka kot takrat, ko ste jo kupili.

Pestra izbira usnjenih sedežnih garnitur

Pri nas boste našli pestro izbiro usnjenih sedežnih garnitur. Izmed več kot 17 modelov boste lahko izbrali tistega, ki se najbolj prilega vašemu pričakovanju in zahtevam. Naše usnjene sedežne garniture so različnih barv in izdelane v različnih oblikah – v obliki črke L, v obliki enoseda, dvoseda ali troseda, ki jih lahko kombiniramo med seboj.

DoMize – prava odločitev in nakup.

Za več informacij o naši ponudbi usnjenih sedežnih garnitur nas lahko pokličete na 031/502-469 ali nam pišete na info@domize.si.

     Politika piškotkov

    To spletno mesto uporablja piškotke.

    Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

    Kliknite za več informacij o piškotkih.