• Sedežna garnitura Clark
 • Sedežna garnitura Clark
 • Sedežna garnitura Clark
 • Sedežna garnitura Clark
 • Sedežna garnitura Clark
 • Sedežna garnitura Clark

Sedežna garnitura Clark

Sedežna garnitura Clark italijanskega proizvajalca Doimo Salotti, ekskluziven dizajn visoke krojaške izdelave. Clark je luksuzna sedežna garnitura, namenjena tistim, ki si želijo upati, in se osvobodijo bolj tradicionalnih estetskih kanonov ter si privoščijo ekskluzivno dnevno sobo, ki zna svojo dnevno sobo narediti izvirno. Izdelana je iz masivne lesene konstrukcije, oblazinjena s kompaktno poliuretansko peno višje trdote.
Cene so informativne!

že od 3.740,52 €

Opis
Ekskluziven dizajn visoke krojaške izdelave. Clark je luksuzna sedežna garnitura, namenjena tistim, ki si želijo upati, in se osvobodijo bolj tradicionalnih estetskih kanonov ter si privoščijo ekskluzivno dnevno sobo, ki zna svojo dnevno sobo narediti izvirno.

Elegantna sedežna garnitura z vintage dušo modernega in prefinjenega dizajna, ki jo v linijah določajo ponavljajoči se šivi, zaradi katerih je izviren in edinstven. Sedišče v obliki polmeseca je popolnoma nekonvencionalna v kombinaciji z elegantnim posebnim naslonom, ki zaokroži resnično edinstveno obliko sedežne garniture.

Izdelana je iz masivne lesene konstrukcije, oblazinjena s kompaktno poliuretansko peno višje trdote. Poliuretanska pena je čvrsta, zato se tudi po nekaj letih sedišče ne bo posedlo.
Blago sedežne garniture je v celoti snemljivo in pralno, izjema je umetno usnje. Blago je iz različnih materialov, ki ne vpijajo tekočine, ne vpijajo madežev, in se ga v večini primerov lahko pere v pralnem stroju na 30°.

Sedežna garnitura Clark je lahko izdelana v različnih postavitvah.

Navajamo nekaj primerov sedežne garniture Clark z dimenzijami:

 • Dvosed maxi: dolžina 212 cm, širina 133 cm in višina 89 cm  – od 3.740,52 EUR
 • Trosed: dolžina 232 cm, širina 133 cm in višina 89 cm  – od 3.932,67 EUR

Sedežna garnitura je v celoti izdelana v Italiji, garancija na izdelek je dve leti.

Materiali oblazinjenja so lahko tekstil, umetno usnje ali pravo usnje.

Materiali oblazinjenja                                     Tehnični podatki

 

   Politika piškotkov

  To spletno mesto uporablja piškotke.

  Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

  Kliknite za več informacij o piškotkih.