• Sedežna garnitura Bart
 • Sedežna garnitura Bart
 • Sedežna garnitura Bart
 • Sedežna garnitura Bart
 • Sedežna garnitura Bart
 • Sedežna garnitura Bart

Sedežna garnitura Bart

Sedežna garnitura Bart italijanskega proizvajalca Doimo Salotti, je sodobna sedežna garnitura in predstavlja popolno ravnovesje med skandinavsko navdahnjeno obliko in ergonomijo sedenja, ki odlikuje sodobne sedežne garniture. Prefinjen dizajn, kjer bistvene linije profila sledijo volumnom strukture s strogostjo naslonov za roke. Izdelana je iz masivne lesene konstrukcije, oblazinjena s kompaktno poliuretansko peno višje trdote. Cene so informativne!

že od 2.727,25 €

Opis

Bart je sodobna sedežna garnitura in predstavlja popolno ravnovesje med skandinavsko navdahnjeno obliko in ergonomijo sedenja, ki odlikuje sodobne sedežne garniture. Prefinjen dizajn, kjer bistvene linije profila sledijo volumnom strukture s strogostjo naslonov za roke.

Podstavek, rahlo dvignjen od tal, lebdi z eleganco, globoki sedeži pa vabijo, da se prepustite in sprostite. Sedežna garnitura Bart je lahko oblazinjena v blago ali usnje, mikrovlaken ali eko usnje. Vse blazine so odstranljive in odstranljive.

Struktura je odstranljiva v izvedbi iz blaga, mikrovlaken ali eko usnja. V usnju ni odstranljiv. Model je izdelan iz poliuretanske pene dvojne gostote, ki zagotavlja odlično podporo in udobje.

Izdelana je iz masivne lesene konstrukcije, oblazinjena s kompaktno poliuretansko peno višje trdote. Poliuretanska pena je čvrsta, zato se tudi po nekaj letih sedišče ne bo posedlo.
Blago sedežne garniture je v celoti snemljivo in pralno, izjema je umetno usnje. Blago je iz različnih materialov, ki ne vpijajo tekočine, ne vpijajo madežev, in se ga v večini primerov lahko pere v pralnem stroju na 30°.

Nogice sedežne garniture so izdelane iz kovine, barva bronzo vintage, višiva nogic je 145 mm. K sedežni garnituri je mogoče dokupiti tudi blazine, naslon za glavo ali praktičen tabure.

Sedežna garnitura Bart je lahko izdelana v različnih postavitvah.

Navajamo nekaj primerov sedežne garniture Bart z dimenzijami:

 • Dvosed: dolžina 180 cm, širina 102 cm in višina 87 cm  – od 2.727,25 EUR
 • Trosed: dolžina 226 cm, širina 102 cm in višina 87 cm  – od 3.034,69 EUR
 • Trosed maxi: dolžina 246 cm, širina 102 cm in višina 87 cm  – od 3.188,41 EUR

Cene so brez popustov! Povprašajte za ugodnejšo ponudbo.

Sedežna garnitura je v celoti izdelana v Italiji, garancija na izdelek je dve leti.

Materiali oblazinjenja so lahko tekstil, umetno usnje ali pravo usnje.

Materiali oblazinjenja                                     Tehnični podatki

   Politika piškotkov

  To spletno mesto uporablja piškotke.

  Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

  Kliknite za več informacij o piškotkih.