Moderne sedežne garniture

Moderne – kotne sedežne garniture

Ste ljubitelji modernega stila opreme in iščete način, kako bi stanovanje opremili po svojem okusu? Oglejte si naše moderne sedežne garniture.

Moderne sedežne garniture so izdelane tako, da zadovoljijo še tako zahtevnega kupca, saj so oblikovno, estetsko in funkcionalno še najbolj dovršene. Odlikujejo jih včasih nenavadna oblika in predvsem dodatne funkcije. Veliko modelov moderne sedežne garniture ima funkcijo prilagajočega se ležalnika; naslonjalo se lahko spusti v vodoraven položaj in izpod spodnjega dela sedišča se dvigne počivalnik za noge. Uporabljajo se lahko tudi kot raztegljivo ležišče – spremenijo se lahko iz kavča v posteljo. Moderne sedežne garniture so torej nalašč narejene za ljubitelje udobnosti.

Za več informacij o naši ponudbi sedežnih garnitur nas lahko pokličete na 031/502-469 ali nam pišete na info@domize.si.

 

 Oblika moderne sedežne garniture

Moderne sedežne garniture so izdelane v različnih oblikah – lahko so kotne, v obliki črke L ali v polkrožni obliki. Kotne garniture so izmed vseh najbolj popularne, med materiali pa je najbolj cenjeno usnje. Modni videz stanovanja lahko dosežete z modernimi sedežnimi garniturami v nenavadnih barvah ali oblikah, za večjo udobnost pa je lahko vaša garnitura tudi sestavljiva. Izbirate lahko tako med modernimi kotnimi oz. vogalnimi sedežnimi garniturami, trosedi, dvosedi, enosedi, modernimi sedežnimi garniturami s polotokom, modernimi sedežnimi garniturami z ležiščem in drugimi postavitvami.

Vrhunec udobnosti

Današnje moderne sedežne garniture so večkrat rezultat kombinacije modernega in retro stila, kar omogoča uporabo in kombinacijo različnih materialov. Za ljubitelje prefinjenosti so na voljo moderne usnjene sedežne garniture, lahko pa jih izberete tudi v drugih novejših in trpežnih materialih. Naša moderna sedežna garnitura je sestavljena tako, da dosega vrhunec udobnosti, tudi za najzahtevnejše stranke.

DoMize – prava odločitev in nakup.

Za več informacij o naši ponudbi modernih – kotnih sedežnih garnitur nas lahko pokličete na 031/502-469 ali nam pišete na info@domize.si.

 

 

 

     Politika piškotkov

    To spletno mesto uporablja piškotke.

    Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

    Kliknite za več informacij o piškotkih.