konferenčni stoli

Konferenčni stoli

Najpomembnejša značilnost, ki jo morajo imeti konferenčni stoli, je udobnost. S tem ciljem smo izdelali vrhunske udobne konferenčne stole različnih barv in materialov, stoli pa imajo lahko vdelana tudi naslonjala za roke. Pri izdelavi smo posebej pozorni na tkanine, ki morajo biti trpežne – s tem zagotavljamo dolgo obstojnost opreme.

Udobni konferenčni stoli

Stoli, ko so namenjeni sedenju na konferencah, v predavalnicah ali pa v raznih čakalnicah morajo biti udobni. Enako pomembno pa je tudi, da so iz kvalitetnega materiala. Sedalo mora biti iz kvalitetne tkanine, podnožje pa iz masivnega materiala.

Konferenčni stoli so lahko različnih oblik. Njihova prednost je, da so lahki, lahko pa so tudi nakladalni ali pa zložljivi. Slednje največkrat srečamo v predavalnicah in čakalnicah. Po uporabi jih enostavno zložimo ali pa naložimo en na drugega in odpeljemo v shrambo. Medtem ko so stoli v konferenčnih sobah večji, a še vedno preprosti. 

Ne glede na to, kje so taki stoli v uporabi, pa morajo imeti te lastnosti:

 • Ergonomsko sedišče
 • Hrbtni naslon mora biti oblikovan tako, da podpira hrbtenico
 • Kvaliteten in trpežen material
 • Dodatna naslonjala in dodatna mizica za večjo funkcionalnost

Moderni konferenčni stoli

Večurno sedenje v sejni sobi ali pa v predavalnici zahteva, da smo ves čas osredotočeni, hkrati pa sproščeni. Da lahko to dosežemo, morajo biti konferenčni stoli udobni in funkcionalni.

Kvaliteta je pomembna

Konferenčni stoli so lahko oblikovani tako, da sta sedalo in naslon povezana, ali pa ločena. V obeh primerih pa sta iz enakega materiala. Lahko je to tkanina, usnje ali pa plastika. 

Podnožje mora biti iz masivnega materiala, da lahko stol zdrži vse obremenitve. Največkrat je to kovina ali pa kakovosten les.

Če ima konferenčni stol tudi naslonjalo za roke, je ta največkrat iz plastike ali pa lesa.

Konferenčni stoli se največkrat razlikujejo po tem, kje so v uporabi. V čakalnicah in predavalnicah so pretežno iz plastike, ker je to najlažje vzdrževati in čistiti.

Medtem ko so stoli, ki so namenjeni za sejne sobe iz bolj sofisticiranih materialov, kot je kvalitetna tkanina ali pa usnje. Prav tako so bolj prilagojeni glede na obliko, važno pa je tudi, da sta barva in dizajn usklajena z ostalo pisarniško opremo.

Želite pridobiti več informacij za konferenčne stole ali stole za pisarne nas lahko pokličete na 031/502-469 ali nam pišete na info@domize.si.

   Politika piškotkov

  To spletno mesto uporablja piškotke.

  Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

  Kliknite za več informacij o piškotkih.