Tudor-1 zoom

Hover

Tudor-2 zoom

Hover

Tudor-3 zoom

Hover

Tudor-4 zoom

Hover

Tudor-5 zoom

Hover

Tudor-1
Tudor-2
Tudor-3
Tudor-4
Tudor-5
Full Screen

Sedežna garnitura raztegljiva v ležišče Tudor

Sedežna garnitura raztegljiva v ležišče Tudor italijanskega proizvajalca Doimo Salotti, je idealna za tiste, ki iščejo poseben dizajn. Raztegljiva sedežna garnitura s čistim in bistvenim dizajnom z možnostjo prilagajanja. Naslon za roke Tudor je na voljo s praktičnim prsotorom iz melamina in je na voljo v različnih vzorcih. Sedežna garnitura je narejena iz kovinske konstrukcije, oblazinjena s poliuretansko peno: trdota sedišča je 30 kg/m³, trdota naslona 21 kg/m³.

 

Podrobnosti:

Na spodnjih povezavah si lahko ogledate možne barve in tehnične podatke izdelkov na voljo.

 

Opis

Raztegljiva sedežna garnitura s čistim in bistvenim dizajnom z možnostjo prilagajanja. Naslon za roke Tudor je na voljo s praktičnim prsotorom iz melamina in je na voljo v različnih vzorcih. Idealna rešitev, da imate vedno na voljo funkcionalno podporno površino za vaš mobilni telefon, knjigo ali slušalke in jo lahko osvetlite z vstavitvijo polnilne svetilke Eureka.

Mehanizem za enostavno odpiranje, ​​razkriva veliko posteljo dolžine 200 cm s 140 cm ali 160 cm širokom kovinskim ogrodjem in 12 cm vzmetnico.

Blago raztegljive sedežne garniture je v celoti snemljivo in pralno. Sedežna garnitura je narejena iz kovinske konstrukcije, oblazinjena s poliuretansko peno: trdota sedišča je 30 kg/m³, trdota naslona 21 kg/m³.

S preprostim potegom postane sedežna garnitura udobna in praktična postelja, z vzmetnico iz poliuretanske ali spominske pene s trdoto 25 kg/m³. Mreža ležišča je pritrjena z vzmetmi, ki se prilagajajo obliki telesa, sedalni del je narejen iz elastičnih trakov.

Raztegljiva sedežna garnitura Tudor je dobavljiva v naslednjih dimenzijah:

  • Dvosed – dolžina 198 cm, raztegljiva v ležišče z vzmetnico dimenzije 140 x 200 x 12 cm
  • Trosed – dolžina 218 cm, raztegljiva v ležišče z vzmetnico dimenzije 160 x 200 x 12 cm

Širina sedežne garniture je 100 cm, višina 80 cm, ležišče, ki je vgrajeno v sedežni garnituri Tudor se raztegne v dolžino 215 cm.

Raztegljiva sedežna garnitura je v celoti narejena v Italiji, garancija na izdelek je 2 leti. Materiali oblazinjenja so lahko tekstil ali umetno usnje.

Kliknite na sliko za ogled dokumentov proizvajalca 

Dodatne informacije

Material sedežne Doimo

Tekstil, Usnje

Blagovna znamka

Doimo Salotti