Sedežna garnitura raztegljiva v ležišče Tommy

Sedežna garnitura raztegljiva v ležišče Tommy italijanskega proizvajalca Doimo Salotti, je idealna za tiste, ki iščejo poseben dizajn. Izčiščen dizajn modela Tommy skriva udobno posteljo z 12 cm vzmetnico, ki vašo dnevno sobo v nekaj trenutkih spremeni v udoben spalni prostor. Sedežna garnitura je narejena iz kovinske konstrukcije, oblazinjena s poliuretansko peno: trdota sedišča je 30 kg/m³, trdota naslona 21 kg/m³.
Cene so informativne!

že od 3.060,72 €

Opis
Izčiščen dizajn modela Tommy skriva udobno posteljo z 12 cm vzmetnico, ki vašo dnevno sobo v nekaj trenutkih spremeni v udoben spalni prostor. Tommy ponuja možnost prilagajanja z dvema naslonoma za roke različnih velikosti in zaključkov širine 7 ali 10 cm, oba sta na voljo tudi s funkcionalno 20 cm polico iz ukrivljene kovine, izdelano v lakiranih barvah v vzorcih.

Mehanizem za enostavno odpiranje, ​​razkriva veliko posteljo dolžine 200 cm s 140 cm ali 160 cm širokom kovinskim ogrodjem in 12 cm vzmetnico.

Blago raztegljive sedežne garniture je v celoti snemljivo in pralno. Sedežna garnitura je narejena iz kovinske konstrukcije, oblazinjena s poliuretansko peno: trdota sedišča je 30 kg/m³, trdota naslona 21 kg/m³.

S preprostim potegom postane sedežna garnitura udobna in praktična postelja, z vzmetnico iz poliuretanske ali spominske pene s trdoto 25 kg/m³. Mreža ležišča je pritrjena z vzmetmi, ki se prilagajajo obliki telesa, sedalni del je narejen iz elastičnih trakov.

Raztegljiva sedežna garnitura Tommy je dobavljiva v naslednjih dimenzijah:

  • Dvosed – dolžina 178 cm, raztegljiva v ležišče z vzmetnico dimenzije 140 x 200 x 12 cm
  • Trosed – dolžina 198 cm, raztegljiva v ležišče z vzmetnico dimenzije 160 x 200 x 12 cm

Širina sedežne garniture je 98 cm, višina 78 cm, ležišče, ki je vgrajeno v sedežni garnituri Tommy se raztegne v dolžino 212 cm.

Raztegljiva sedežna garnitura je v celoti narejena v Italiji, garancija na izdelek je 2 leti. Materiali oblazinjenja so lahko tekstil ali umetno usnje.

Povprašajte za dodaten popust.

 

Materiali oblazinjenja                                     Tehnični podatki

 

     Politika piškotkov

    To spletno mesto uporablja piškotke.

    Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

    Kliknite za več informacij o piškotkih.