Sedežna garnitura raztegljiva v ležišče Tomas

Sedežna garnitura raztegljiva v ležišče Tomas italijanskega proizvajalca Doimo Salotti, je idealna za tiste, ki iščejo poseben dizajn. Tomas predstavlja elegantno in zelo vsestransko rešitev za podnevi in ​​ponoči, zahvaljujoč udobnemu oblazinjenju hrbta in sedeža ter udobni 12 cm visoki vzmetnici. Sedežna garnitura je narejena iz kovinske konstrukcije, oblazinjena s poliuretansko peno: trdota sedišča je 30 kg/m³, trdota naslona 21 kg/m³.
Cene so informativne!

že od 3.917,42 €

Opis
Tomas predstavlja elegantno in zelo vsestransko rešitev za podnevi in ​​ponoči, zahvaljujoč udobnemu oblazinjenju hrbta in sedeža ter udobni 12 cm visoki vzmetnici. Postelja se odpre z enostavnimi gibi, ne da bi odstranili naslonjalo in sedežne blazine, ki ostanejo pritrjene na mehanizem. To omogoča, da se sedežna garnitura v nekaj trenutkih spremeni v praktično posteljo. Elegancija in prefinjenost zaključkov modela Tomas sta izražena tako v sedežni kot modularni različici, ki združujeta estetiko in funkcionalnost.

Mehanizem za enostavno odpiranje, ​​razkriva veliko posteljo dolžine 200 cm s 140 cm ali 160 cm širokom kovinskim ogrodjem in 12 cm vzmetnico.

Blago raztegljive sedežne garniture je v celoti snemljivo in pralno. Sedežna garnitura je narejena iz kovinske konstrukcije, oblazinjena s poliuretansko peno: trdota sedišča je 30 kg/m³, trdota naslona 21 kg/m³.

S preprostim potegom postane sedežna garnitura udobna in praktična postelja, z vzmetnico iz poliuretanske ali spominske pene s trdoto 25 kg/m³. Mreža ležišča je pritrjena z vzmetmi, ki se prilagajajo obliki telesa, sedalni del je narejen iz elastičnih trakov.

Raztegljiva sedežna garnitura Tomas je dobavljiva v naslednjih dimenzijah:

  • Dvosed – dolžina 198 cm, raztegljiva v ležišče z vzmetnico dimenzije 140 x 200 x 12 cm
  • Trosed – dolžina 218 cm, raztegljiva v ležišče z vzmetnico dimenzije 160 x 200 x 12 cm

Širina sedežne garniture je 103 cm, višina 87 cm, ležišče, ki je vgrajeno v sedežni garnituri Tomas se raztegne v dolžino 218 cm.

Raztegljiva sedežna garnitura je v celoti narejena v Italiji, garancija na izdelek je 2 leti. Materiali oblazinjenja so lahko tekstil ali umetno usnje.

Povprašajte za dodaten popust.

 

Materiali oblazinjenja                                     Tehnični podatki

 

     Politika piškotkov

    To spletno mesto uporablja piškotke.

    Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

    Kliknite za več informacij o piškotkih.