Sedežna garnitura raztegljiva v ležišče Tobias

Sedežna garnitura raztegljiva v ležišče Tobias italijanskega proizvajalca Doimo Salotti, je idealna za tiste, ki iščejo poseben dizajn. Model ponuja neskončne možnosti sestave, vključno s posteljno stranjo in polotokom s predalom za shranjevanje, ki so največji izraz udobja, povezanega s funkcionalnostjo. Sedežna garnitura je narejena iz kovinske konstrukcije, oblazinjena s poliuretansko peno: trdota sedišča je 30 kg/m³, trdota naslona 21 kg/m³.
Cene so informativne!

že od 3.074,76€

Opis
Naslon za roke, značilen za model Tobias, je mogoče naročiti s praktično ukrivljeno kovinsko polico, ki je na voljo v lakiranih barvah iz vzorcev. Priročna rešitev, da imate vedno na voljo podporno površino tako v različici sedežne garniture, kot nočna omarica v različici postelje. Model ponuja neskončne možnosti sestave, vključno s posteljno stranjo in polotokom s predalom za shranjevanje, ki so največji izraz udobja, povezanega s funkcionalnostjo. S preprostim odpiranjem mehanizma se dnevna soba spremeni v udobno zakonsko posteljo. Sredinske ali stranske elemente s posteljo lahko naročite v različnih dimenzijah, z vzmetnico 75, 120, 140 in 160.

Mehanizem za enostavno odpiranje, ​​razkriva veliko posteljo dolžine 200 cm s 75 cm, 120 cm, 140 cm ali 160 cm širokom kovinskim ogrodjem in 17 cm vzmetnico.

Blago raztegljive sedežne garniture je v celoti snemljivo in pralno. Sedežna garnitura je narejena iz kovinske konstrukcije, oblazinjena s poliuretansko peno: trdota sedišča je 30 kg/m³, trdota naslona 21 kg/m³.

S preprostim potegom postane sedežna garnitura udobna in praktična postelja, z vzmetnico iz poliuretanske ali spominske pene s trdoto 25 kg/m³. Mreža ležišča je pritrjena z vzmetmi, ki se prilagajajo obliki telesa, sedalni del je narejen iz elastičnih trakov.

Raztegljiva sedežna garnitura Tobias je dobavljiva v naslednjih dimenzijah:

  • Dvosed – dolžina 196 cm, raztegljiva v ležišče z vzmetnico dimenzije 140 x 200 x 17 cm
  • Trosed – dolžina 216 cm, raztegljiva v ležišče z vzmetnico dimenzije 160 x 200 x 17 cm

Širina sedežne garniture je 102 cm, višina 87 cm, ležišče, ki je vgrajeno v sedežni garnituri Tobias se raztegne v dolžino 216 cm.

Raztegljiva sedežna garnitura je v celoti narejena v Italiji, garancija na izdelek je 2 leti. Materiali oblazinjenja so lahko tekstil ali umetno usnje.

Povprašajte za dodaten popust.

 

Materiali oblazinjenja                                     Tehnični podatki

 

     Politika piškotkov

    To spletno mesto uporablja piškotke.

    Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

    Kliknite za več informacij o piškotkih.