Tex-1 zoom

Hover

Tex-3 zoom

Hover

Tex-2 zoom

Hover

Tex-4 zoom

Hover

Tex-5 zoom

Hover

Tex-1
Tex-3
Tex-2
Tex-4
Tex-5
Full Screen

Sedežna garnitura raztegljiva v ležišče Tex

Sedežna garnitura raztegljiva v ležišče Tex italijanskega proizvajalca Doimo Salotti, je idealna za tiste, ki iščejo poseben dizajn. Tex je sedežna garnitura, ki se jo uporablja tudi za spanje, zahvaljujoč 15 cm vzmetnici, ki deluje tudi kot sedežna blazina, bo udobna tako kot postelja kot tudi kot sedežna garnitura.

 

Sedežna garnitura je narejena iz kovinske konstrukcije, oblazinjena s poliuretansko peno: trdota sedišča je 30 kg/m³, trdota naslona 21 kg/m³.

 

Podrobnosti:

Na spodnjih povezavah si lahko ogledate možne barve in tehnične podatke izdelkov na voljo.

 

Opis

Tex je sedežna garnitura, ki se jo uporablja tudi kot posteljo, zahvaljujoč 15 cm vzmetnici, ki deluje tudi kot sedežna blazina, bo udobna tako kot postelja kot tudi kot sedežna garnitura. Z 20 cm debelo vzmetnico nudi še večje udobje v obeh situacijah. Model Tex lahko naročite z drugo dodatno zložljivo posteljo, opremljeno z vzmetnico širine 15 cm. Z obema 15 cm vzmetnicama bosta dve enojni postelji, ki sta ena ob drugi in povezani ena z drugo, enako visoki in tvorita udobno zakonsko posteljo. V nasprotnem primeru bo pri glavni vzmetnici 20 cm izvlečna vzmetnica nižja za 5 cm.

Mehanizem za enostavno odpiranje, ​​razkriva veliko posteljo dolžine 186 cm s 79 cm ali 89 cm širokom kovinskim ogrodjem in 15 cm vzmetnico.

Blago raztegljive sedežne garniture je v celoti snemljivo in pralno. Sedežna garnitura je narejena iz kovinske konstrukcije, oblazinjena s poliuretansko peno: trdota sedišča je 30 kg/m³, trdota naslona 21 kg/m³.

S preprostim potegom postane sedežna garnitura udobna in praktična postelja, z vzmetnico iz poliuretanske ali spominske pene s trdoto 25 kg/m³. Mreža ležišča je pritrjena z vzmetmi, ki se prilagajajo obliki telesa, sedalni del je narejen iz elastičnih trakov.

Raztegljiva sedežna garnitura Tex je dobavljiva v naslednjih dimenzijah:

  • Dvosed – dolžina 246 cm, raztegljiva v ležišče z vzmetnico dimenzije 89 x 194 x 15 cm

Širina sedežne garniture je 115 cm, višina 75 cm, ležišče, ki je vgrajeno v sedežni garnituri Tex se raztegne v dolžino 200 cm.

Raztegljiva sedežna garnitura je v celoti narejena v Italiji, garancija na izdelek je 2 leti. Materiali oblazinjenja so lahko tekstil ali umetno usnje.

Kliknite na sliko za ogled dokumentov proizvajalca 

Dodatne informacije

Tip sedežne

Enosed/Počivalnik, Dvosed, Trosed, V obliki črke L

Material sedežne Doimo

Tekstil, Usnje

Blagovna znamka

Doimo Salotti