Sedežna garnitura raztegljiva v ležišče Teodor

Sedežna garnitura raztegljiva v ležišče Teodor italijanskega proizvajalca Doimo Salotti, je idealna za tiste, ki iščejo poseben dizajn. Teodor je sedežna garnitura z dokaj visokim sedežem, udobna za garsonjere in uporabna za vsakodnevno redno spanje kot v pravi postelji. Sedežna garnitura je narejena iz kovinske konstrukcije, oblazinjena s poliuretansko peno: trdota sedišča je 30 kg/m³, trdota naslona 21 kg/m³.
Cene so informativne!

že od 3.444,12€

Opis
Teodor je sedežna garnitura z dokaj visokim sedežem, udobna za garsonjere in uporabna za vsakodnevno redno spanje kot v pravi postelji. Teodor se v nekaj trenutkih spremeni v praktično posteljo, opremljeno z udobno vzmetnico višine 21 cm. Odpiranje postelje je olajšano s tkaninskim trakom med hrbtnimi blazinami in poteka brez odstranitve hrbtnih in sedežnih blazin, ki ostanejo pritrjene na sam mehanizem

Mehanizem za enostavno odpiranje, ​​razkriva veliko posteljo dolžine 195 cm s 140 cm ali 160 cm širokom kovinskim ogrodjem in 21 cm vzmetnico.

Blago raztegljive sedežne garniture je v celoti snemljivo in pralno. Sedežna garnitura je narejena iz kovinske konstrukcije, oblazinjena s poliuretansko peno: trdota sedišča je 30 kg/m³, trdota naslona 21 kg/m³.

S preprostim potegom postane sedežna garnitura udobna in praktična postelja, z vzmetnico iz poliuretanske ali spominske pene s trdoto 25 kg/m³. Mreža ležišča je pritrjena z vzmetmi, ki se prilagajajo obliki telesa, sedalni del je narejen iz elastičnih trakov.

Raztegljiva sedežna garnitura Teodor je dobavljiva v naslednjih dimenzijah:

  • Dvosed – dolžina 200 cm, raztegljiva v ležišče z vzmetnico dimenzije 140 x 195 x 21 cm
  • Trosed – dolžina 220 cm, raztegljiva v ležišče z vzmetnico dimenzije 160 x 195 x 21 cm

Širina sedežne garniture je 100 cm, višina 88 cm, ležišče, ki je vgrajeno v sedežni garnituri Teodor se raztegne v dolžino 214 cm.

Raztegljiva sedežna garnitura je v celoti narejena v Italiji, garancija na izdelek je 2 leti. Materiali oblazinjenja so lahko tekstil ali umetno usnje.

Povprašajte za dodaten popust.

 

Materiali oblazinjenja                                     Tehnični podatki

 

     Politika piškotkov

    To spletno mesto uporablja piškotke.

    Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

    Kliknite za več informacij o piškotkih.