Sedežna garnitura raztegljiva v ležišče Tao

Sedežna garnitura raztegljiva v ležišče Tao italijanskega proizvajalca Doimo Salotti, je idealna za tiste, ki iščejo poseben dizajn. Posebni nasloni za roke in končni robovi dajejo kavču eleganten videz, ki se popolnoma integrira v vsako okolje, v katerih je pomembno ohraniti povezavo z ostalim pohištvom.Sedežna garnitura je narejena iz kovinske konstrukcije, oblazinjena s poliuretansko peno: trdota sedišča je 30 kg/m³, trdota naslona 21 kg/m³.
Cene so informativne!

že od 3.733,56 €

Opis
Tao je rešitev za raztegljivo sedežno grnituro s ekskluzivnim dizajnom, ki ga odlikuje posebna oblika naslona za roke. Za model je značilna visoka noga, ki jo lahko naročite v cilindrični, palični obliki ali z zvočno nogo, ki je lahko opremljena z avdio sistemom. Zbirka ponuja tudi modularne rešitve s fiksnimi ali posteljnimi elementi, ki jih lahko povežemo s polotokom.

Mehanizem za enostavno odpiranje, ne da bi odstranili blazine sedišča in naslona, ​​razkriva veliko posteljo dolžine 200 cm s 140 cm ali 160 cm širokom kovinskim ogrodjem in 12 cm vzmetnico.

Blago raztegljive sedežne garniture je v celoti snemljivo in pralno. Sedežna garnitura je narejena iz kovinske konstrukcije, oblazinjena s poliuretansko peno: trdota sedišča je 30 kg/m³, trdota naslona 21 kg/m³.

S preprostim potegom postane sedežna garnitura udobna in praktična postelja, z vzmetnico iz poliuretanske ali spominske pene s trdoto 25 kg/m³. Mreža ležišča je pritrjena z vzmetmi, ki se prilagajajo obliki telesa, sedalni del je narejen iz elastičnih trakov.

Raztegljiva sedežna garnitura Tao je dobavljiva v naslednjih dimenzijah:

  • Dvosed – dolžina 198 cm, raztegljiva v ležišče z vzmetnico dimenzije 140 x 200 x 12 cm
  • Trosed – dolžina 218 cm, raztegljiva v ležišče z vzmetnico dimenzije 160 x 200 x 12 cm

Širina sedežne garniture je 103 cm, višina 87 cm, ležišče, ki je vgrajeno v sedežni garnituri Tao se raztegne v dolžino 218 cm.

Raztegljiva sedežna garnitura je v celoti narejena v Italiji, garancija na izdelek je 2 leti. Materiali oblazinjenja so lahko tekstil ali umetno usnje.

Povprašajte za dodaten popust.

 

Materiali oblazinjenja                                     Tehnični podatki

 

     Politika piškotkov

    To spletno mesto uporablja piškotke.

    Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

    Kliknite za več informacij o piškotkih.