Sedežna garnitura raztegljiva v ležišče Tamir

Sedežna garnitura raztegljiva v ležišče Tamir italijanskega proizvajalca Doimo Salotti, je idealna za tiste, ki iščejo poseben dizajn. Estetika, udobje in funkcionalnost so bistvene značilnosti modela Tamir.Sedežna garnitura je narejena iz kovinske konstrukcije, oblazinjena s poliuretansko peno: trdota sedišča je 30 kg/m³, trdota naslona 21 kg/m³.
Cene so informativne!

že od 3.021,84 €

Opis
Estetika, udobje in funkcionalnost so bistvene značilnosti modela Tamir. Tudi v modularni različici se dnevna soba spremeni v funkcionalno rešitev raztegljive sedežne garniture, opremljene z udobno 12 cm visoko vzmetnico, ki jo lahko opremite s praktičnimi stranskimi mizicami Ambrogio in Augusto. Če želite sedežno garnituro spremeniti v posteljo, preprosto odstranite sedežne blazine in odprete mehanizem, skrit v notranji strukturi.

Mehanizem za enostavno odpiranje, ​​razkriva veliko posteljo dolžine 185 cm s 140 cm ali 160 cm širokom kovinskim ogrodjem in 12 cm vzmetnico.

Blago raztegljive sedežne garniture je v celoti snemljivo in pralno. Sedežna garnitura je narejena iz kovinske konstrukcije, oblazinjena s poliuretansko peno: trdota sedišča je 30 kg/m³, trdota naslona 21 kg/m³.

S preprostim potegom postane sedežna garnitura udobna in praktična postelja, z vzmetnico iz poliuretanske ali spominske pene s trdoto 25 kg/m³. Mreža ležišča je pritrjena z vzmetmi, ki se prilagajajo obliki telesa, sedalni del je narejen iz elastičnih trakov.

Raztegljiva sedežna garnitura Tamir je dobavljiva v naslednjih dimenzijah:

  • Dvosed – dolžina 204 cm, raztegljiva v ležišče z vzmetnico dimenzije 140 x 185 x 12 cm
  • Trosed – dolžina 224 cm, raztegljiva v ležišče z vzmetnico dimenzije 160 x 185 x 12 cm

Širina sedežne garniture je 91 cm, višina 78 cm, ležišče, ki je vgrajeno v sedežni garnituri Tamir se raztegne v dolžino 228 cm.

Raztegljiva sedežna garnitura je v celoti narejena v Italiji, garancija na izdelek je 2 leti. Materiali oblazinjenja so lahko tekstil ali umetno usnje.

Povprašajte za dodaten popust.

 

Materiali oblazinjenja                                     Tehnični podatki

 

     Politika piškotkov

    To spletno mesto uporablja piškotke.

    Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

    Kliknite za več informacij o piškotkih.