• Sedežna garnitura raztegljiva v ležišče Slim
 • Sedežna garnitura raztegljiva v ležišče Slim
 • Sedežna garnitura raztegljiva v ležišče Slim

Sedežna garnitura raztegljiva v ležišče Slim

Sedežna garnitura raztegljiva v ležišče Slim italijanskega proizvajalca ZG Mobili, eleganten in prefinjen, tako se Slim predstavlja na prvi pogled. Udobna in elegantna raztegljiva sedežna garnitura iz tekstila, za prijetne in sproščujoče pogovore podnevi in ​​udobno spanje ponoči. Kot nalašč za tiste, ki iščejo učinkovito rešitev za opremljanje prostora na funkcionalen način, ne da bi pozabili na kanček sloga in prefinjenosti. Sedežna garnitura je narejena iz kovinske konstrukcije, oblazinjena s poliuretansko peno: trdota sedišča je 30 kg/m³, trdota naslona 21 kg/m³.
Cene so informativne!

že od 1.964,20 €

Opis
Eleganten in prefinjen, tako se Slim predstavlja na prvi pogled. Udobna in elegantna raztegljiva sedežna garnitura iz tekstila, za prijetne in sproščujoče pogovore podnevi in ​​udobno spanje ponoči. Kot nalašč za tiste, ki iščejo učinkovito rešitev za opremljanje prostora na funkcionalen način, ne da bi pozabili na kanček sloga in prefinjenosti.

Mehanizem za enostavno odpiranje, ne da bi odstranili blazine sedišča in naslona, ​​razkrije 218 cm dolgo posteljo s 140 cm širokim mehanizmom in 17 cm vzmetnico.

Blago raztegljive sedežne garniture je v celoti snemljivo in pralno. Sedežna garnitura je narejena iz kovinske konstrukcije, oblazinjena s poliuretansko peno: trdota sedišča je 30 kg/m³, trdota naslona 21 kg/m³.

S preprostim potegom postane sedežna garnitura udobna in praktična postelja, z vzmetnico iz poliuretanske ali spominske pene s trdoto 25 kg/m³, višina vzmetnice 17 cm. Mreža ležišča je pritrjena z vzmetmi, ki se prilagajajo obliki telesa, sedalni del je narejen iz elastičnih trakov.

Raztegljiva sedežna garnitura Slim je dobavljiva v naslednjih dimenzijah:

 • Dvosed – dolžina 153 cm, raztegljiva v ležišče z vzmetnico dimenzije 115 x 195 x 17 cm
 • Dvosed maxi – dolžina 178 cm, raztegljiva v ležišče z vzmetnico dimenzije 140 x 195 x 17 cm
 • Trosed – dolžina 198 cm, raztegljiva v ležišče z vzmetnico dimenzije 160 x 195 x 17 cm
 • Dvosed s počivalnikom – dolžina 233 cm, raztegljiva v ležišče z vzmetnico dimenzije 120 x 195 cm
 • Dvosed maxi s počivalnikom – dolžina 258 cm, raztegljiva v ležišče z vzmetnico dimenzije 140 x 195 cm
 • Trosed s počivalnikom – dolžina 278 cm, raztegljiva v ležišče z vzmetnico dimenzije 160 x 195 cm

Širina sedežne garniture je 97 cm, višina 92 cm, ležišče, ki je vgrajeno v sedežni garnituri Happy se raztegne v dolžino 218 cm.

Raztegljiva sedežna garnitura je v celoti narejena v Italiji, garancija na izdelek je 2 leti. Materiali oblazinjenja je lahko tekstil ali umetno usnje.

Povprašajte za dodaten popust.

 

Materiali oblazinjenja                                    

 

   Politika piškotkov

  To spletno mesto uporablja piškotke.

  Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

  Kliknite za več informacij o piškotkih.