• Sedežna garnitura Evoque
 • Sedežna garnitura Evoque
 • Sedežna garnitura Evoque
 • Sedežna garnitura Evoque
 • Sedežna garnitura Evoque
 • Sedežna garnitura Evoque

Sedežna garnitura Evoque

Sedežna garnitura Evoque italijanskega proizvajalca Doimo Salotti, linije so odločne in hkrati elegantne. Velikost in oblika razkrivajo svečan vidik sedežne garniture, okrašen z zaključki in pozornostjo do najmanjših podrobnosti. Fizionomija sedežne garniture igra na prepletanje sedežev, čisto in bistvenega pomena. Izdelana je iz masivne lesene konstrukcije, oblazinjena s kompaktno poliuretansko peno višje trdote.
Cene so informativne!

že od 2.847,66 €

Opis
Linije sedežne garniture Evoqueso odločne in hkrati elegantne. Velikost in oblika razkrivajo svečan vidik sedežne garniture, okrašen z zaključki in pozornostjo do najmanjših podrobnosti. Fizionomija sedežne garniture igra na prepletanje sedežev, čisto in bistvenega pomena.

Sedežna garnitura Evoque je koncentrat prefinjenega dizajna, velemestne elegance in funkcionalnosti, v majhni strukturi. Razlogi, zaradi katerih je ta model idealna rešitev za opremljanje majhnih stanovanj in na splošno vseh bivalnih prostorov, ki želijo izstopati z izjemno ekskluzivnim pohištvom.

Evoque je mogoče kombinirati z dodatnimi elementi, kot so polotok, tabure ali osrednji elementi, ima pa tudi elemente s sistemom relax, ki je popolnoma integriran v sedežno garnituro, ne da bi pri tem ogrozil svojo zasnovo. Kombinirano gibanje naslonjala za glavo in sedišča z naslonom za noge nadzorujeta dva neodvisna gumba, nameščena ob strani kavča.

Izdelana je iz masivne lesene konstrukcije, oblazinjena s kompaktno poliuretansko peno višje trdote. Poliuretanska pena je čvrsta, zato se tudi po nekaj letih sedišče ne bo posedlo.
Blago sedežne garniture je v celoti snemljivo in pralno, izjema je umetno usnje. Blago je iz različnih materialov, ki ne vpijajo tekočine, ne vpijajo madežev, in se ga v večini primerov lahko pere v pralnem stroju na 30°.

Sedežna garnitura Evoque je lahko izdelana v različnih postavitvah.

Navajamo nekaj primerov sedežne garniture Evoque z dimenzijami:

 • Dvosed: dolžina 186 cm, širina 108 cm in višina 80/102 cm  – od 2.847,66 EUR
 • Trosed: dolžina 216 cm, širina 108 cm in višina 80/102 cm  – od 2.996,26 EUR
 • Trosed s počivalnikom: dolžina 274 cm, polotok dolžine 173 cm in višine 80/102 cm  – od 5.043,30 EUR

Sedežna garnitura je v celoti izdelana v Italiji, garancija na izdelek je dve leti.

Materiali oblazinjenja so lahko tekstil, umetno usnje ali pravo usnje.

Materiali oblazinjenja                                     Tehnični podatki

 

   Politika piškotkov

  To spletno mesto uporablja piškotke.

  Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

  Kliknite za več informacij o piškotkih.